Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gepleisterde lijstgevel. Het fries voorzien van consoles. Dakkapel. Moderne café pui in Vlissingen

Woonhuis

Bellamypark 17
4381CG Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 18e eeuw


Beschrijving van Huis met gepleisterde lijstgevel. Het fries voorzien van consoles. Dakkapel. Moderne café pui

Huis met gepleisterde lijstgevel. Het fries voorzien van consoles. Dakkapel. XVIII. Moderne cafe pui. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37589
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gepleisterde lijstgevel. Het fries voorzien van consoles. Dakkapel. Moderne café pui in Vlissingen

Huis met gedeeltelijk ontpleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Zandstenen hoekblokken en banden. Ontlastingsboogje boven z ..

Bellamypark 15
Vlissingen
Huis met gedeeltelijk ontpleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Zandstenen hoekblokken en banden. Ontlastingsboog..

Imposante gepleisterde lijstgevel in Neo-Renaissance trant. Gebosseerd beneden gedeelte met cartouches, waarin engelenkopjes. Hoofdverdieping met fant ..

Bellamypark 19
Vlissingen
Imposante gepleisterde lijstgevel in Neo-Renaissance trant. Gebosseerd beneden gedeelte met cartouches, waarin engelenkopjes. Hoofdverdiepin..

Huis met gepleisterde lijstgevel. De lijst voorzien van vijf consoles. Dakkapel. Eenvoudige voordeuromlijsting, stoeptreden. Waterlijsten, gevelsteen ..

Bellamypark 13
Vlissingen
HUIS met gepleisterde lijstgevel. De lijst voorzien van vijf consoles. Dakkapel. Eenvoudige voordeuromlijsting, stoeptreden. Waterlijsten, g..

Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel met houten piron. Eenvoudige voordeuromlijsting

Bellamypark 21
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel. Dakkapel met houten piron. Eenvoudige voordeuromlijsting. XVIII.

Huis met lijstgevel. Voordeuromlijsting en kalf met tandlijstjes, bovenlicht. Het middendeel van de gevel vertoont banden en figuren van donkerrode st ..

Bellamypark 23
Vlissingen
Huis met lijstgevel. Voordeuromlijsting en kalf met tandlijstjes, bovenlicht. Het middendeel van de gevel vertoont banden en figuren van don..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)