Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gepleisterde lijstgevel. De lijst voorzien van vijf consoles. Dakkapel. Eenvoudige voordeuromlijsting, stoeptreden. Waterlijsten, gevelsteen met inscriptie in Vlissingen

Woonhuis

Bellamypark 13
4381CG Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 1624


Beschrijving van Huis met gepleisterde lijstgevel. De lijst voorzien van vijf consoles. Dakkapel. Eenvoudige voordeuromlijsting, stoeptreden. Waterlijsten, gevelsteen met inscriptie

HUIS met gepleisterde lijstgevel. De lijst voorzien van vijf consoles. Dakkapel. Eenvoudige voordeuromlijsting, stoeptreden. Waterlijsten, gevelsteen met inscriptie (1624. "DE T IS IN HET OUDE HERDT"). In Hellebaardierstraat gepleisterde langsgevel met gootlijst op klosjes, pothuis. Aan achterzijde een trapgevel, waarvan de treden afgedekt met natuurstenen platen. XVII-XVIII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37587
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gepleisterde lijstgevel. De lijst voorzien van vijf consoles. Dakkapel. Eenvoudige voordeuromlijsting, stoeptreden. Waterlijsten, gevelsteen met inscriptie in Vlissingen

Huis met gedeeltelijk ontpleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Zandstenen hoekblokken en banden. Ontlastingsboogje boven z ..

Bellamypark 15
Vlissingen
Huis met gedeeltelijk ontpleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Zandstenen hoekblokken en banden. Ontlastingsboog..

Huis met gepleisterde lijstgevel. Het fries voorzien van consoles. Dakkapel. Moderne café pui

Bellamypark 17
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel. Het fries voorzien van consoles. Dakkapel. XVIII. Moderne cafe pui.

Huis met geverfde lijstgevel. Kroonlijst voorzien van drie tandlijstjes. Dakkapel met tandlijstje. Eenvoudige voordeuromlijsting met bovenlicht en kal ..

Bellamypark 11
Vlissingen
Huis met geverfde lijstgevel. Kroonlijst voorzien van drie tandlijstjes. Dakkapel met tandlijstje. Eenvoudige voordeuromlijsting met bovenli..

Huis met lijstgevel, pui, gepleisterd. Dakkapel Voordeuromlijsting met tandlijstjes. Stoeptreden

Bellamypark 9
Vlissingen
Huis met lijstgevel, pui, gepleisterd. Dakkapel Voordeuromlijsting met tandlijstjes. Stoeptreden, XVIII-XIX.

Imposante gepleisterde lijstgevel in Neo-Renaissance trant. Gebosseerd beneden gedeelte met cartouches, waarin engelenkopjes. Hoofdverdieping met fant ..

Bellamypark 19
Vlissingen
Imposante gepleisterde lijstgevel in Neo-Renaissance trant. Gebosseerd beneden gedeelte met cartouches, waarin engelenkopjes. Hoofdverdiepin..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)