Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met geverfde lijstgevel. Kroonlijst voorzien van drie tandlijstjes. Dakkapel met tandlijstje. Eenvoudige voordeuromlijsting met bovenlicht en kalf met twee tandlijstjes. Stoeptreden in Vlissingen

Woonhuis

Bellamypark 11
4381CG Vlissingen
Zeeland

Bouwjaar: 18e eeuw


Beschrijving van Huis met geverfde lijstgevel. Kroonlijst voorzien van drie tandlijstjes. Dakkapel met tandlijstje. Eenvoudige voordeuromlijsting met bovenlicht en kalf met twee tandlijstjes. Stoeptreden

Huis met geverfde lijstgevel. Kroonlijst voorzien van drie tandlijstjes. Dakkapel met tandlijstje. Eenvoudige voordeuromlijsting met bovenlicht en kalf met twee tandlijstjes. Stoeptreden. XVIII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 37586
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met geverfde lijstgevel. Kroonlijst voorzien van drie tandlijstjes. Dakkapel met tandlijstje. Eenvoudige voordeuromlijsting met bovenlicht en kalf met twee tandlijstjes. Stoeptreden in Vlissingen

Huis met lijstgevel, pui, gepleisterd. Dakkapel Voordeuromlijsting met tandlijstjes. Stoeptreden

Bellamypark 9
Vlissingen
Huis met lijstgevel, pui, gepleisterd. Dakkapel Voordeuromlijsting met tandlijstjes. Stoeptreden, XVIII-XIX.

Huis met gepleisterde lijstgevel. De lijst voorzien van vijf consoles. Dakkapel. Eenvoudige voordeuromlijsting, stoeptreden. Waterlijsten, gevelsteen ..

Bellamypark 13
Vlissingen
HUIS met gepleisterde lijstgevel. De lijst voorzien van vijf consoles. Dakkapel. Eenvoudige voordeuromlijsting, stoeptreden. Waterlijsten, g..

Huis met gedeeltelijk ontpleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Zandstenen hoekblokken en banden. Ontlastingsboogje boven z ..

Bellamypark 15
Vlissingen
Huis met gedeeltelijk ontpleisterde trapgevel. De treden afgedekt met natuurstenen platen. Zandstenen hoekblokken en banden. Ontlastingsboog..

Huis met gepleisterde lijstgevel. Het fries voorzien van consoles. Dakkapel. Moderne café pui

Bellamypark 17
Vlissingen
Huis met gepleisterde lijstgevel. Het fries voorzien van consoles. Dakkapel. XVIII. Moderne cafe pui.

Pand met gecementeerde rechte gevel met dakgoot op klosjes. Eenvoudige voordeuromlijsting. Stoeptreden. Kelder. Restanten van ankerdatering en van kru ..

Hellebardierstraat 6
Vlissingen
Pand met gecementeerde rechte gevel met dakgoot op klosjes. Eenvoudige voordeuromlijsting. Stoeptreden. Kelder. Restanten van ankerdatering ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)