Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand bestaande uit begane-grond met hoog, pannen zadeldak tussen puntgevels met rollagen. Deur met panelen in de voorgevel; vensters met luiken en schuiframen. Aan de achterzijde uitbouw onder pannen .. in Valkenswaard

Woonhuis

Maastrichterweg 16
5554GK Valkenswaard
Noord Brabant

Bouwjaar: 1872


Beschrijving van Pand bestaande uit begane-grond met hoog, pannen zadeldak tussen puntgevels met rollagen. Deur met panelen in de voorgevel; vensters met luiken en schuiframen. Aan de achterzijde uitbouw onder pannen ..

Pand uit het midden van de 19e eeuw, bestaande uit begane-grond met hoog, pannen zadeldak tussen puntgevels met rollagen. Deur met panelen in de voorgevel; vensters met luiken en schuiframen. Aan de achterzijde uitbouw onder pannen zadeldak. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 36871
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand bestaande uit begane-grond met hoog, pannen zadeldak tussen puntgevels met rollagen. Deur met panelen in de voorgevel; vensters met luiken en schuiframen. Aan de achterzijde uitbouw onder pannen .. in Valkenswaard

R.K. Kerk St. Nicolaas

Markt 53
Valkenswaard
Inleiding. Aan het zuiden van de Markt staat de in 1927 door Jan Stuyt ontworpen SINT NICOLAASKERK. De huidige kerk verving haar voorganger..

R.K. pastorie met Eclectische elementen

Markt 55
Valkenswaard
Inleiding. Aan de zuidzijde van de Markt, ten westen van de Sint Nicolaas-kerk, staat de R.K.-PASTORIE uit 1882 met Eclectische elementen. ..

Raadhuis

Markt 23
Valkenswaard
Inleiding. Aan de zuidzijde van de zogeheten 'Kleine Markt' werd in 1927 een RAADHUIS gebouwd naar de plannen van architect Taen Err Toung ..

Woonhuis, gelegen aan de zuidzijde van de zogeheten 'Kleine Markt'

Markt 15
Valkenswaard
Inleiding. Het WOONHUIS, gelegen aan de zuidzijde van de zogeheten 'Kleine Markt', werd in 1906 herbouwd met gebruikmaking van oudere muurd..

Valkenierswoning

Peperstraat 56
Valkenswaard
Inleiding WINKEL-WOONHUIS, oorspronkelijk valkeniershuis, bekend als "Leyenhuysinge" en daterend uit 1664. Gewijzigd in XIXB en tot winkel..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand bestaande uit begane-grond met hoog, pannen zadeldak tussen puntgevels met rollagen. Deur met panelen in de voorgevel; vensters met luiken en schuiframen. Aan de achterzijde uitbouw onder pannen .. in Valkenswaard

Foto's (1)