Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met lijstgevel met natuurstenen bandversiering in de bogen, boven de vensters natuurstenen blokken in Utrecht

Woonhuis

Korte Jansstraat 2
3512GN Utrecht
Utrecht


Beschrijving van Pand met lijstgevel met natuurstenen bandversiering in de bogen, boven de vensters natuurstenen blokken

Pand met lijstgevel met natuurstenen bandversiering in de bogen, boven de vensters natuurstenen blokken. XVII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 36191
Laatste wijziging: 2014-10-12 19:38:37.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met lijstgevel met natuurstenen bandversiering in de bogen, boven de vensters natuurstenen blokken in Utrecht

Pand met lijstgevel

Oudkerkhof 43
Utrecht
Pand met lijstgevel, XVIII.

Pand met pilastergevel door rechte kroonlijst afgedekt

Oudkerkhof 41
Utrecht
Pand met pilastergevel door rechte kroonlijst afgedekt. De pilasters rusten op natuurstenen consoles, waarop koppen zijn gebeeldhouwd, siera..

Voorhuis met drie bouwlagen, een kap loodrecht op de straat en een kelder

Oudkerkhof 35
Utrecht
Middeleeuws voorhuis met drie bouwlagen, een kap loodrecht op de straat en een kelder. Het op enige afstand van het voorhuis gelegen achterh..

Claustraal huis van de immuniteit van Sint Pieter

Achter St.-Pieter 4
Utrecht
In aanleg laat-middeleeuws claustraal HUIS van de immuniteit van Sint Pieter. Verbouwd in 1630, omstreeks 1660 en in de 18e eeuw, waardoor e..

Pand met gevel met rechte kroonlijst, zadeldak aan beide zijden in trapgevels eindigend, gemetselde bogen boven de vensters

Oudkerkhof 31
Utrecht
Pand met gevel met rechte kroonlijst, zadeldak aan beide zijden in trapgevels eindigend, gemetselde bogen boven de vensters; slechts de bove..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)