Meer dan 63.000 rijksmonumenten


woonhuis in Enkhuizen

Woonhuis

Snouck van Loosenpark 48
1601ES Enkhuizen
Noord Holland


Beschrijving van woonhuis

Zuidoostelijk aan de uitzwenkende vijverpartij in het Snouck van Loosenpark gesitueerde reeks van vier WONINGEN op een rechthoekige plattegrond met aan de lange zijden een tweemaal licht risalerende middenpartij en voor het overige dezelfde kenmerken als bij de woningen beschreven onder monumentnummer 359693. Woningreeks, deel uitmakend van het complex met monumentnummer 359693 en als zodanig van belang. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 359785
Laatste wijziging: 2015-04-18 11:03:51.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van woonhuis in Enkhuizen

woonhuis

Snouck van Loosenpark 22
Enkhuizen
Centraal noordelijk in het Snouck van Loosenpark gesitueerde reeks van acht, telkens gespiegelde, WONINGEN op rechthoekige plattegrond met a..

weg en waterwerk

Snouck van Loosenpark 22
Enkhuizen
Gemetselde BOOGBRUG over de slingerende waterpartij, met aan beide zijden drie behakte stenen ter versiering van de rondboog en voorts gebog..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 30
Enkhuizen
Noordelijk aan de vijverpartij gesitueerde reeks van vier WONINGEN op rechthoekige plattegrond met risalerende middenpartijen aan de korte z..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 44
Enkhuizen
Zuidwestelijk aan de uitzwenkende vijverpartij in het Snouck van Loosenpark gesitueerde reeks van vier WONINGEN op rechthoekige plattegrond ..

overig

Snouck van Loosenpark 31
Enkhuizen
Vrijstaand HEK, bestaande uit twee ver uiteengezette hardstenen pijlers in neo-Lodewijk XIV-trant met gebeeldhouwde muts. Hekpijlers, deel ..

Kaart & Routeplanner