Meer dan 63.000 rijksmonumenten


woonhuis in Enkhuizen

Woonhuis

Snouck van Loosenpark 40
1601ES Enkhuizen
Noord Holland


Beschrijving van woonhuis

Zuidwestelijk in het Snouck van Loosenpark gesitueerde reeks van vier WONINGEN op rechthoekige plattegrond met risalerende middenpartijen aan de korte zijden en teruggerooide middenpartijen aan de lange zijden voor het overige dezelfde kenmerken als bij de woningen beschreven onder monumentnummer 359693. Woningreeks, deel uitmakend van het complex met monumentnummer 359693 en als zodanig van belang. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 359775
Laatste wijziging: 2015-04-18 11:03:51.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van woonhuis in Enkhuizen

woonhuis

Snouck van Loosenpark 44
Enkhuizen
Zuidwestelijk aan de uitzwenkende vijverpartij in het Snouck van Loosenpark gesitueerde reeks van vier WONINGEN op rechthoekige plattegrond ..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 38
Enkhuizen
Westelijk in het Snouck van Loosenpark gesitueerde DUBBELWONING op een rechthoekige plattegrond met aan drie zijden licht risalerende midden..

overig

Snouck van Loosenpark 36
Enkhuizen
Vrijstaand HEK, bestaande uit twee hardstenen pijlers in neo-Lodewijk XIV-trant met gebeeldhouwde muts. Hekpijlers, deel uitmakend van het ..

Snouck van Loosenpark

Parkaanleg Snouck van Loosenpark
Enkhuizen
Naar ontwerp van H. Copijn ten behoeve van het Snouck van Loosenpark gerealiseerde parkaanleg, waarbij het oostelijk deel in overwegend geom..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 34
Enkhuizen
In de uiterste noordwesthoek van het Snouck van Loosenpark gesitueerde reeks van vier WONINGEN op rechthoekige plattegrond met aan de lange ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)