Meer dan 63.000 rijksmonumenten


woonhuis in Enkhuizen

Woonhuis

Snouck van Loosenpark 30
1601ER Enkhuizen
Noord Holland


Beschrijving van woonhuis

Noordelijk aan de vijverpartij gesitueerde reeks van vier WONINGEN op rechthoekige plattegrond met risalerende middenpartijen aan de korte zijden en teruggerooide middenpartijen aan de lange zijden en voor het overige dezelfde kenmerken als bij de woningen beschreven onder monumentnummer 359693. Woningreeks, deel uitmakend van het complex met monumentnummer 359693 en als zodanig van belang. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 359760
Laatste wijziging: 2015-04-18 11:03:51.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van woonhuis in Enkhuizen

overig

Snouck van Loosenpark 31
Enkhuizen
Vrijstaand HEK, bestaande uit twee ver uiteengezette hardstenen pijlers in neo-Lodewijk XIV-trant met gebeeldhouwde muts. Hekpijlers, deel ..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 48
Enkhuizen
Zuidoostelijk aan de uitzwenkende vijverpartij in het Snouck van Loosenpark gesitueerde reeks van vier WONINGEN op een rechthoekige plattegr..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 44
Enkhuizen
Zuidwestelijk aan de uitzwenkende vijverpartij in het Snouck van Loosenpark gesitueerde reeks van vier WONINGEN op rechthoekige plattegrond ..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 38
Enkhuizen
Westelijk in het Snouck van Loosenpark gesitueerde DUBBELWONING op een rechthoekige plattegrond met aan drie zijden licht risalerende midden..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 22
Enkhuizen
Centraal noordelijk in het Snouck van Loosenpark gesitueerde reeks van acht, telkens gespiegelde, WONINGEN op rechthoekige plattegrond met a..

Kaart & Routeplanner

Route naar woonhuis in Enkhuizen

Foto's (1)