Meer dan 63.000 rijksmonumenten


woonhuis in Enkhuizen

Woonhuis

Snouck van Loosenpark 18
1601ER Enkhuizen
Noord Holland


Beschrijving van woonhuis

Noordwestelijk binnen het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde DUBBELWONING op rechthoekige plattegrond met aan drie zijden licht risalerende middenpartijen en voor het overige dezelfde kenmerken als bij de woningen beschreven onder monumentnummer 359693. Dubbelwoning, deel uitmakend van het complex met monumentnummer 359369 en als zodanig van belang. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 359745
Laatste wijziging: 2015-04-18 11:03:51.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van woonhuis in Enkhuizen

Vlaggenmast in Snouck van Loosenpark

Snouck van Loosenpark 18
Enkhuizen
Hoogopgaande VLAGGEMAST op vierkante in neo-Lodewijk XIV-trant in hout uitgevoerde, zich verjongende sokkel met rondom drie roodgekleurde ha..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 20
Enkhuizen
Noordwestelijk aan de buitenring van het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde DUBBELWONING op rechthoekige platte..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 16
Enkhuizen
Zuidwestelijk binnen het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde dubbelwoning op rechthoekige plattegrond met aan dr..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 22
Enkhuizen
Centraal noordelijk in het Snouck van Loosenpark gesitueerde reeks van acht, telkens gespiegelde, WONINGEN op rechthoekige plattegrond met a..

weg en waterwerk

Snouck van Loosenpark 22
Enkhuizen
Gemetselde BOOGBRUG over de slingerende waterpartij, met aan beide zijden drie behakte stenen ter versiering van de rondboog en voorts gebog..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)