Meer dan 63.000 rijksmonumenten


woonhuis in Enkhuizen

Woonhuis

Snouck van Loosenpark 16
1601EP Enkhuizen
Noord Holland


Beschrijving van woonhuis

Zuidwestelijk binnen het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde dubbelwoning op rechthoekige plattegrond met aan drie zijden licht risalerende middenpartijen en voor het overige dezelfde kenmerken als bij de woningen beschreven onder monumentnummer 359693. Dubbelwoning, deel uitmakend van het complex met monumentnummer 359693 en als zodanig van belang. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 359740
Laatste wijziging: 2015-04-18 11:03:51.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van woonhuis in Enkhuizen

woonhuis

Snouck van Loosenpark 18
Enkhuizen
Noordwestelijk binnen het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde DUBBELWONING op rechthoekige plattegrond met aan d..

Vlaggenmast in Snouck van Loosenpark

Snouck van Loosenpark 18
Enkhuizen
Hoogopgaande VLAGGEMAST op vierkante in neo-Lodewijk XIV-trant in hout uitgevoerde, zich verjongende sokkel met rondom drie roodgekleurde ha..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 14
Enkhuizen
Zuidoostelijk binnen het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde DUBBELWONING op rechthoekige plattegrond met aan dr..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 12
Enkhuizen
Noordoostelijk binnen het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde DUBBELWONING op rechthoekige plattegrond met aan d..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 22
Enkhuizen
Centraal noordelijk in het Snouck van Loosenpark gesitueerde reeks van acht, telkens gespiegelde, WONINGEN op rechthoekige plattegrond met a..

Kaart & Routeplanner

Route naar woonhuis in Enkhuizen

Foto's (1)