Meer dan 63.000 rijksmonumenten


woonhuis in Enkhuizen

Woonhuis

Snouck van Loosenpark 14
1601EP Enkhuizen
Noord Holland


Beschrijving van woonhuis

Zuidoostelijk binnen het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde DUBBELWONING op rechthoekige plattegrond met aan drie zijden licht risalerende middenpartijen en voor het overige dezelfde kenmerken als bij de woningen beschreven onder monumentnummer 359693. Dubbelwoning, deel uitmakend van het complex met monumentnummer 359693 en als zodanig van belang. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 359735
Laatste wijziging: 2015-04-18 11:03:51.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van woonhuis in Enkhuizen

woonhuis

Snouck van Loosenpark 8
Enkhuizen
Oostzuidoostelijk aan de buitenring van het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde, vrijstaande WONING op T-vormige..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 12
Enkhuizen
Noordoostelijk binnen het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde DUBBELWONING op rechthoekige plattegrond met aan d..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 16
Enkhuizen
Zuidwestelijk binnen het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde dubbelwoning op rechthoekige plattegrond met aan dr..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 9
Enkhuizen
Oostnoordoostelijk aan de buitenring van het cirkelvormige plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde, vrijstaande WONING op T-vormi..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 10
Enkhuizen
Noordoostelijk aan de buitenring van het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde DUBBELWONING op rechthoekige platte..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)