Meer dan 63.000 rijksmonumenten


woonhuis in Enkhuizen

Woonhuis

Snouck van Loosenpark 10
1601EP Enkhuizen
Noord Holland


Beschrijving van woonhuis

Noordoostelijk aan de buitenring van het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde DUBBELWONING op rechthoekige plattegrond met aan drie zijden licht risalerende middenpartijen en voor het overige dezelfde kenmerken als bij de woningen beschreven onder monumentnummer 359693. Dubbelwoning deel uitmakend van het complex met monumentnummer 359693 en als zodanig van belang. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 359725
Laatste wijziging: 2015-04-18 11:03:51.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van woonhuis in Enkhuizen

woonhuis

Snouck van Loosenpark 9
Enkhuizen
Oostnoordoostelijk aan de buitenring van het cirkelvormige plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde, vrijstaande WONING op T-vormi..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 12
Enkhuizen
Noordoostelijk binnen het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde DUBBELWONING op rechthoekige plattegrond met aan d..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 4
Enkhuizen
Noordelijk van het monumentale toegangshek gesitueerde reeks van vier telkens gespiegelde WONINGEN op een rechthoekige plattegrond met elk e..

overig

Snouck van Loosenpark 4
Enkhuizen
Drieledig, poortvormig TOEGANGSHEK, bestaande uit in neo-Lodewijk XIV-trant uitgevoerde hardstenen pijlers en in siersmeedwerk uitgevoerde b..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 8
Enkhuizen
Oostzuidoostelijk aan de buitenring van het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde, vrijstaande WONING op T-vormige..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)