Meer dan 63.000 rijksmonumenten


woonhuis in Enkhuizen

Woonhuis

Snouck van Loosenpark 8
1601EP Enkhuizen
Noord Holland


Beschrijving van woonhuis

Oostzuidoostelijk aan de buitenring van het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde, vrijstaande WONING op T-vormige plattegrond en voor het overige dezelfde kenmerken als bij de woningen beschreven onder monumentnummer 3595693. Woning, deel uitmakend van het complex met monumentnummer 359693 en als zodanig van belang. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 359714
Laatste wijziging: 2015-04-18 11:03:51.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van woonhuis in Enkhuizen

woonhuis

Snouck van Loosenpark 9
Enkhuizen
Oostnoordoostelijk aan de buitenring van het cirkelvormige plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde, vrijstaande WONING op T-vormi..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 2
Enkhuizen
Zuidelijk van het monumentale toegangshek gesitueerde dubbelwoning, gebouwd op een rechthoekige plattegrond met inwaartse sprongen nabij de ..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 14
Enkhuizen
Zuidoostelijk binnen het cirkelvormig plantsoen in het Snouck van Loosenpark gesitueerde DUBBELWONING op rechthoekige plattegrond met aan dr..

woonhuis

Snouck van Loosenpark 1
Enkhuizen
Als OPZICHTERSWONING bij het Snouck van Loosenpark in de zuidoosthoek daarvan gebouwd, vrijstaand woonhuis op onregelmatige kruisvormige pla..

kasteel buitenplaats

Snouck van Loosenpark 1
Enkhuizen
Aan het eind van de zuidoostwaarts uitzwenkende waterpartij achter de opzichterswoning gesitueerd WATERVOGELHUIS, opgetrokken op een enigszi..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)