Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Twee oude schuren, deels vakwerk met baksteen of strovlechtwerkvulling. Een der beide schuren was in gebruik als schaapskooi in Geesteren

Boerderij

Huyerenseweg 38
7678SE Geesteren (gemeente Tubbergen)
Overijssel


Beschrijving van Twee oude schuren, deels vakwerk met baksteen of strovlechtwerkvulling. Een der beide schuren was in gebruik als schaapskooi

Twee oude schuren, deels vakwerk met baksteen of strovlechtwerkvulling. Een der beide schuren was in gebruik als schaapskooi. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 35783
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Twee oude schuren, deels vakwerk met baksteen of strovlechtwerkvulling. Een der beide schuren was in gebruik als schaapskooi in Geesteren

In oorsprong eenbeukige vakwerkschuur met inrijdeuren in de smalle zijden

Huyerenseweg 40
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
In oorsprong eenbeukige vakwerkschuur met inrijdeuren in de smalle zijden; een houten geveltop en een van heide; zijgevel voor een deel met ..

Ten dele gemoderniseerde doch nog zeer aantrekkelijke deels in vakwerk uitgevoerde boerderij met achterbaander in underschoer en voor aangebouwde "bov ..

Huyerenseweg 46
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Ten dele gemoderniseerde doch nog zeer aantrekkelijke deels in vakwerk uitgevoerde boerderij met achterbaander in underschoer en voor aangeb..

Schuur op het erve meijer, genaamd "'t oale hoes"

Meijersweg 23
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Schuur op het erve Meijer, genaamd "'t oale hoes". Gaaf vakwerk met baksteenvulling, houten geveltoppen; naast de inrijdeur een vakwerk uitb..

Forse boerderij met fraaie vakwerkachtergevel, achterbaander in onderschoer. Bovenkamer en woongedeelte op Bentheimer stenen plint en met houten topge ..

Schotboersweg 7
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Forse boerderij met fraaie vakwerkachtergevel, achterbaander in onderschoer. Bovenkamer en woongedeelte op Bentheimer stenen plint en met ho..

Boerderij met vakwerkgevels en boven de diepe baanderhoek een houten topgevel, evenals boven de voorgevel

Booijmansweg 14
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Boerderij met vakwerkgevels en boven de diepe baanderhoek een houten topgevel, evenals boven de voorgevel.

Kaart & Routeplanner