Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Forse boerderij met fraaie vakwerkachtergevel, achterbaander in onderschoer. Bovenkamer en woongedeelte op Bentheimer stenen plint en met houten topgevels; bovenlicht, vensters met roedenverdeling; in .. in Geesteren

Boerderij

Schotboersweg 7
7678VK Geesteren (gemeente Tubbergen)
Overijssel


Beschrijving van Forse boerderij met fraaie vakwerkachtergevel, achterbaander in onderschoer. Bovenkamer en woongedeelte op Bentheimer stenen plint en met houten topgevels; bovenlicht, vensters met roedenverdeling; in ..

Forse boerderij met fraaie vakwerkachtergevel, achterbaander in onderschoer. Bovenkamer en woongedeelte op Bentheimer stenen plint en met houten topgevels; bovenlicht, vensters met roedenverdeling; inwendig keitjesvloer. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 35779
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Forse boerderij met fraaie vakwerkachtergevel, achterbaander in onderschoer. Bovenkamer en woongedeelte op Bentheimer stenen plint en met houten topgevels; bovenlicht, vensters met roedenverdeling; in .. in Geesteren

Boerderij met vakwerkgevels en boven de diepe baanderhoek een houten topgevel, evenals boven de voorgevel

Booijmansweg 14
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Boerderij met vakwerkgevels en boven de diepe baanderhoek een houten topgevel, evenals boven de voorgevel.

Ten dele gemoderniseerde doch nog zeer aantrekkelijke deels in vakwerk uitgevoerde boerderij met achterbaander in underschoer en voor aangebouwde "bov ..

Huyerenseweg 46
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Ten dele gemoderniseerde doch nog zeer aantrekkelijke deels in vakwerk uitgevoerde boerderij met achterbaander in underschoer en voor aangeb..

Schuur op het erve meijer, genaamd "'t oale hoes"

Meijersweg 23
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Schuur op het erve Meijer, genaamd "'t oale hoes". Gaaf vakwerk met baksteenvulling, houten geveltoppen; naast de inrijdeur een vakwerk uitb..

In oorsprong eenbeukige vakwerkschuur met inrijdeuren in de smalle zijden

Huyerenseweg 40
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
In oorsprong eenbeukige vakwerkschuur met inrijdeuren in de smalle zijden; een houten geveltop en een van heide; zijgevel voor een deel met ..

Boerderij

Hardenbergerweg 131
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Inleiding BOERDERIJ uit 1938. De architectuur van de boerderij is een typerend product van de zoektocht naar vernieuwingen in die periode. ..

Kaart & Routeplanner