Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Erve Scholte. Schaapskooi van vakwerk met deels baksteen- deels leemvulling. Topgevels met stro bekleed in Hezingen

Boerderij

Hooidijk 49
7662PB Hezingen (gemeente Tubbergen)
Overijssel


Beschrijving van Erve Scholte. Schaapskooi van vakwerk met deels baksteen- deels leemvulling. Topgevels met stro bekleed

Erve Scholte. Schaapskooi van vakwerk met deels baksteen- deels leemvulling. Topgevels met stro bekleed. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 35755
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Erve Scholte. Schaapskooi van vakwerk met deels baksteen- deels leemvulling. Topgevels met stro bekleed in Hezingen

Vakwerkschuur

Hooidijk 35
Vasse (Gemeente Tubbergen)
Mooi aan een zandweg tussen hoog geboomte gelegen eind 19e-/begin 20e-eeuwse oosttwentse VAKWERKSCHUUR. De schuur vormt een geheel met de a..

Oosttwentse boerderij met schuur

Hooidijk 35
Vasse (Gemeente Tubbergen)
Mooi aan een zandweg tussen hoog geboomte gelegen eind 19e-/begin 20e-eeuwse traditionele oosttwentse BOERDERIJ. De boerderij vormt een gehe..

Molen van Frans

Oosteriksweg 26
Mander (Gemeente Tubbergen)
Waterradmolen "van Frans" in 1870 vernieuwd. Beide in elkaars nabijheid gelegen molens aan e Mosbeek vormen een uniek complex, dat ook lands..

Molen van Bels

Bergweg 9
Mander (Gemeente Tubbergen)
Waterradmolen "van Bels" met woning en bedrijfsgebouwen, grotendeels in vakwerk opgetrokken, omstreeks 1830. Het complex is kortgeleden gere..

Terrein waarin grafheuvel

-
Hezingen (Gemeente Tubbergen)
Terrein waarin grafheuvel. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. (Gedeeltelijke bescherming, voor zover betreft de daarin gelegen grafheuve..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)