Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Ten dele gemoderniseerde doch nog zeer aantrekkelijke deels in vakwerk uitgevoerde boerderij met achterbaander in underschoer en voor aangebouwde "bovenkamer" in Geesteren

Boerderij

Huyerenseweg 46
7678SE Geesteren (gemeente Tubbergen)
Overijssel


Beschrijving van Ten dele gemoderniseerde doch nog zeer aantrekkelijke deels in vakwerk uitgevoerde boerderij met achterbaander in underschoer en voor aangebouwde "bovenkamer"

Ten dele gemoderniseerde doch nog zeer aantrekkelijke deels in vakwerk uitgevoerde boerderij met achterbaander in underschoer en voor aangebouwde "bovenkamer". (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 35754
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Ten dele gemoderniseerde doch nog zeer aantrekkelijke deels in vakwerk uitgevoerde boerderij met achterbaander in underschoer en voor aangebouwde "bovenkamer" in Geesteren

In oorsprong eenbeukige vakwerkschuur met inrijdeuren in de smalle zijden

Huyerenseweg 40
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
In oorsprong eenbeukige vakwerkschuur met inrijdeuren in de smalle zijden; een houten geveltop en een van heide; zijgevel voor een deel met ..

Twee oude schuren, deels vakwerk met baksteen of strovlechtwerkvulling. Een der beide schuren was in gebruik als schaapskooi

Huyerenseweg 38
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Twee oude schuren, deels vakwerk met baksteen of strovlechtwerkvulling. Een der beide schuren was in gebruik als schaapskooi.

Schuur op het erve meijer, genaamd "'t oale hoes"

Meijersweg 23
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Schuur op het erve Meijer, genaamd "'t oale hoes". Gaaf vakwerk met baksteenvulling, houten geveltoppen; naast de inrijdeur een vakwerk uitb..

Forse boerderij met fraaie vakwerkachtergevel, achterbaander in onderschoer. Bovenkamer en woongedeelte op Bentheimer stenen plint en met houten topge ..

Schotboersweg 7
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Forse boerderij met fraaie vakwerkachtergevel, achterbaander in onderschoer. Bovenkamer en woongedeelte op Bentheimer stenen plint en met ho..

Boerderij met vakwerkgevels en boven de diepe baanderhoek een houten topgevel, evenals boven de voorgevel

Booijmansweg 14
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Boerderij met vakwerkgevels en boven de diepe baanderhoek een houten topgevel, evenals boven de voorgevel.

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)