Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij met vakwerkgevels en boven de diepe baanderhoek een houten topgevel, evenals boven de voorgevel in Geesteren

Boerderij

Booijmansweg 14
7678RZ Geesteren (gemeente Tubbergen)
Overijssel


Beschrijving van Boerderij met vakwerkgevels en boven de diepe baanderhoek een houten topgevel, evenals boven de voorgevel

Boerderij met vakwerkgevels en boven de diepe baanderhoek een houten topgevel, evenals boven de voorgevel. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 35752
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij met vakwerkgevels en boven de diepe baanderhoek een houten topgevel, evenals boven de voorgevel in Geesteren

Forse boerderij met fraaie vakwerkachtergevel, achterbaander in onderschoer. Bovenkamer en woongedeelte op Bentheimer stenen plint en met houten topge ..

Schotboersweg 7
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Forse boerderij met fraaie vakwerkachtergevel, achterbaander in onderschoer. Bovenkamer en woongedeelte op Bentheimer stenen plint en met ho..

Schuur op het erve meijer, genaamd "'t oale hoes"

Meijersweg 23
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Schuur op het erve Meijer, genaamd "'t oale hoes". Gaaf vakwerk met baksteenvulling, houten geveltoppen; naast de inrijdeur een vakwerk uitb..

Ten dele gemoderniseerde doch nog zeer aantrekkelijke deels in vakwerk uitgevoerde boerderij met achterbaander in underschoer en voor aangebouwde "bov ..

Huyerenseweg 46
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Ten dele gemoderniseerde doch nog zeer aantrekkelijke deels in vakwerk uitgevoerde boerderij met achterbaander in underschoer en voor aangeb..

Grote Geesterse Molen

Hardenbergerweg 92
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Beltmolen.

Boerderij

Hardenbergerweg 131
Geesteren (Gemeente Tubbergen)
Inleiding BOERDERIJ uit 1938. De architectuur van de boerderij is een typerend product van de zoektocht naar vernieuwingen in die periode. ..

Kaart & Routeplanner