Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Wevershuisje bestaande uit begane-grond met pannen zadeldak, dat rechts aansluit tegen een puntgevel met rollaag en links doorloopt over nr 56. Gepleisterde voorgevel in Tilburg

Woonhuis

Reitse Hoevenstraat 58
5042EJ Tilburg
Noord Brabant

Bouwjaar: 19e eeuw


Beschrijving van Wevershuisje bestaande uit begane-grond met pannen zadeldak, dat rechts aansluit tegen een puntgevel met rollaag en links doorloopt over nr 56. Gepleisterde voorgevel

Wevershuisje, 19e eeuw, bestaande uit begane-grond met pannen zadeldak, dat rechts aansluit tegen een puntgevel met rollaag en links doorloopt over nr 56. Gepleisterde voorgevel. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 35739
Laatste wijziging: 2014-10-02 18:33:51.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Wevershuisje bestaande uit begane-grond met pannen zadeldak, dat rechts aansluit tegen een puntgevel met rollaag en links doorloopt over nr 56. Gepleisterde voorgevel in Tilburg

Wevershuisje bestaande uit begane-grond met pannen zadeldak

Reitse Hoevenstraat 56
Tilburg
Wevershuisje, 19e eeuw, bestaande uit begane-grond met pannen zadeldak, dat links aansluit tegen een puntgevel met rollaag en rechts doorloo..

Wevershuisje bestaande uit begane-grond met pannen zadeldak

Reitse Hoevenstraat 60
Tilburg
Wevershuisje, 19e eeuw, bestaande uit begane-grond met pannen zadeldak, dat links aansluit tegen een puntgevel met rollaag, vensters met 20-..

Wevershuisje, onder pannen zadeldak, dat een geheel uitmaakt met dat over de belendende panden

Reitse Hoevenstraat 62
Tilburg
Wevershuisje, onder pannen zadeldak, dat een geheel uitmaakt met dat over de belendende panden, 19e eeuw. Gepleisterde voorgevel.

Vrijstaand wevershuisje

Reitse Hoevenstraat 54
Tilburg
Vrijstaand wevershuisje, 19e eeuw, onder pannen zadeldak tussen puntgevels met vlechtingen. Vensters met zesruitsschuiframen.

Wevershuisje met pannen zadeldak

Reitse Hoevenstraat 64
Tilburg
Wevershuisje, 19e eeuw, met pannen zadeldak, dat rechts aansluit tegen een puntgevel met rollaag en links doorloopt over nr 62. Gepleisterde..

Kaart & Routeplanner