Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Herenhuis uit her derde kwart 19e eeuw met verdieping en dak, dat een geheel uitmaakt met de daken der belendende panden in Tiel

Woonhuis

St. Walburg 8
4001ME Tiel
Gelderland


Beschrijving van Herenhuis uit her derde kwart 19e eeuw met verdieping en dak, dat een geheel uitmaakt met de daken der belendende panden

Herenhuis uit her derde kwart 19e eeuw met verdieping en dak, dat een geheel uitmaakt met de daken der belendende panden. Stucversieringen en balkon uit de bouwtijd. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 35594
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Herenhuis uit her derde kwart 19e eeuw met verdieping en dak, dat een geheel uitmaakt met de daken der belendende panden in Tiel

Herenhuis uit het derde kwart der 19e eeuw met hoge verdieping en schilddak

St. Walburg 7
Tiel
Herenhuis uit het derde kwart der 19e eeuw met hoge verdieping en schilddak. De lijstgevel is versierd met stucornamenten en heeft tegen de ..

Herenhuis, uit het derde kwart 19e eeuw met verdieping en schilddak, dat een geheel uitmaakt met het dak van nr 8

St. Walburg 9
Tiel
Herenhuis, uit het derde kwart 19e eeuw met verdieping en schilddak, dat een geheel uitmaakt met het dak van nr 8. Stucversieringen en balco..

Rechtervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen. Rechts een hoekpaviljoen met driehoekige afdekking. Balkon op gesneden consoles en met ij ..

St. Walburg 6
Tiel
Rechtervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen, omstreeks 1860. Rechts een hoekpaviljoen met driehoekige afdekking. Balkon op g..

Middenpartij van symmetrisch opgezet blok herenhuizen. Twee balkons op gesneden consoles en met ijzeren hekjes. Attiekverdieping met getoogde vensterg ..

St. Walburg 5
Tiel
Middenpartij van een omstreeks 1860 symmetrisch opgezet blok herenhuizen. Twee balkons op gesneden consoles en met ijzeren hekjes. Attiekver..

Linkervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen

St. Walburg 4
Tiel
Linkervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen, omstreeks 1860.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)