Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Rechtervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen. Rechts een hoekpaviljoen met driehoekige afdekking. Balkon op gesneden consoles en met ijzeren balkonhek in Tiel

Woonhuis

St. Walburg 6
4001ME Tiel
Gelderland

Bouwjaar: Circa 1860


Beschrijving van Rechtervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen. Rechts een hoekpaviljoen met driehoekige afdekking. Balkon op gesneden consoles en met ijzeren balkonhek

Rechtervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen, omstreeks 1860. Rechts een hoekpaviljoen met driehoekige afdekking. Balkon op gesneden consoles en met ijzeren balkonhek. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 35592
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Rechtervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen. Rechts een hoekpaviljoen met driehoekige afdekking. Balkon op gesneden consoles en met ijzeren balkonhek in Tiel

Middenpartij van symmetrisch opgezet blok herenhuizen. Twee balkons op gesneden consoles en met ijzeren hekjes. Attiekverdieping met getoogde vensterg ..

St. Walburg 5
Tiel
Middenpartij van een omstreeks 1860 symmetrisch opgezet blok herenhuizen. Twee balkons op gesneden consoles en met ijzeren hekjes. Attiekver..

Herenhuis uit het derde kwart der 19e eeuw met hoge verdieping en schilddak

St. Walburg 7
Tiel
Herenhuis uit het derde kwart der 19e eeuw met hoge verdieping en schilddak. De lijstgevel is versierd met stucornamenten en heeft tegen de ..

Linkervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen

St. Walburg 4
Tiel
Linkervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen, omstreeks 1860.

Herenhuis uit her derde kwart 19e eeuw met verdieping en dak, dat een geheel uitmaakt met de daken der belendende panden

St. Walburg 8
Tiel
Herenhuis uit her derde kwart 19e eeuw met verdieping en dak, dat een geheel uitmaakt met de daken der belendende panden. Stucversieringen e..

Linkervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen

St. Walburg 3
Tiel
Linkervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen, omstreeks 1860. Links een hoekpaviljoen met driehoekige afdekking. Balkon op ges..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)