Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Middenpartij van symmetrisch opgezet blok herenhuizen. Twee balkons op gesneden consoles en met ijzeren hekjes. Attiekverdieping met getoogde venstergroepen in Tiel

Woonhuis

St. Walburg 5
4001ME Tiel
Gelderland

Bouwjaar: Circa 1860


Beschrijving van Middenpartij van symmetrisch opgezet blok herenhuizen. Twee balkons op gesneden consoles en met ijzeren hekjes. Attiekverdieping met getoogde venstergroepen

Middenpartij van een omstreeks 1860 symmetrisch opgezet blok herenhuizen. Twee balkons op gesneden consoles en met ijzeren hekjes. Attiekverdieping met getoogde venstergroepen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 35591
Laatste wijziging: 2014-07-31 19:39:59.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Middenpartij van symmetrisch opgezet blok herenhuizen. Twee balkons op gesneden consoles en met ijzeren hekjes. Attiekverdieping met getoogde venstergroepen in Tiel

Linkervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen

St. Walburg 4
Tiel
Linkervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen, omstreeks 1860.

Rechtervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen. Rechts een hoekpaviljoen met driehoekige afdekking. Balkon op gesneden consoles en met ij ..

St. Walburg 6
Tiel
Rechtervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen, omstreeks 1860. Rechts een hoekpaviljoen met driehoekige afdekking. Balkon op g..

Linkervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen

St. Walburg 3
Tiel
Linkervleugel van een symmetrisch opgezet blok herenhuizen, omstreeks 1860. Links een hoekpaviljoen met driehoekige afdekking. Balkon op ges..

Herenhuis uit het derde kwart der 19e eeuw met hoge verdieping en schilddak

St. Walburg 7
Tiel
Herenhuis uit het derde kwart der 19e eeuw met hoge verdieping en schilddak. De lijstgevel is versierd met stucornamenten en heeft tegen de ..

Gymnasium

St. Walburg 2
Tiel
Gymnasium. Pand met verdieping, ter breedte van 10 vensterassen. De lijstgevel, daterend uit omstreeks 1860. wordt door veelhoekige, gepleis..

Kaart & Routeplanner