Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met aan de straatzijde een trapgevel in Tholen

Woonhuis

Stoofstraat 7
4691BZ Tholen
Zeeland

Bouwjaar: 1622 (sier- en jaartalankers)


Beschrijving van Pand met aan de straatzijde een trapgevel

PAND met aan de straatzijde een trapgevel. De treden gedekt door natuurstenen dekplaten. Sierankers en jaartalankers 1622. Geprofileerde korfboog in de top. Gebeeldhouwde draagsteen voor de toppinakel. Op de verdieping kielboog. Geprofileerde waterlijst. Onderbouw vernieuwd. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 35366
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met aan de straatzijde een trapgevel in Tholen

Pand met aan de straatzijde een trapgevel

Stoofstraat 5
Tholen
PAND met aan de straatzijde een trapgevel. De treden gedekt met natuurstenen dekplaten. Sierankers en jaartalankers 1622. Geprofileerde k..

Ford pand met gepleisterde en geverfde lijstgevel

Markt 21
Tholen
Ford pand met gepleisterde en geverfde lijstgevel. Schilddak met hoekschoorstenen en drie dakkapellen. Het pand is thans in gedeelten bewoon..

Fors pand met gepleisterde en geverfde lijstgevel

Markt 19
Tholen
Fors PAND met gepleisterde en geverfde lijstgevel. Schilddak met hoekschoorstenen en drie dakkapellen. Het pand is thans in gedeelten bewo..

Fors pand met gepleisterde en geverfde lijstgevel

Markt 17
Tholen
Fors pand met gepleisterde en geverfde lijstgevel. Schilddak met hoekschoorstenen en drie dakkapellen. Voordeuromlijsting met consoles, XI..

Fors pand met bakstenen gevel op smalle natuurstenen plint. Twee traveeën aan elke zijde van de risalerende middenpartij

Hoogstraat 15
Tholen
Fors, 1790 gedateerd, pand met bakstenen gevel op smalle natuurstenen plint. Twee traveeën aan elke zijde van de risalerende middenpartij. ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)