Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Fors L-vormig pand onder schilddak met gepleisterde rechte gevels. Kroonlijst met klossen. Schuifvensters in Tholen

Woonhuis

Hoogstraat 5
4691CA Tholen
Zeeland

Bouwjaar: 19e eeuw


Beschrijving van Fors L-vormig pand onder schilddak met gepleisterde rechte gevels. Kroonlijst met klossen. Schuifvensters

Fors L-vormig pand onder schilddak met gepleisterde rechte gevels. Kroonlijst met klossen. Schuifvensters XIX. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 35337
Laatste wijziging: 2014-07-31 19:39:59.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Fors L-vormig pand onder schilddak met gepleisterde rechte gevels. Kroonlijst met klossen. Schuifvensters in Tholen

Pand op de hoek van de Hoogstraat en Breestraat met lijstgevel en schuifvensters

Brugstraat 1
Tholen
Pand op de hoek van de Hoogstraat en Breestraat met 19e eeuwse lijstgevel en schuifvensters.

Fors onderkelderd hoekpand met zadeldaken en geverfde rechte gevels

Botermarkt 2
Tholen
Fors onderkelderd hoekpand met zadeldaken en geverfde rechte gevels. De lage bovenverdieping heeft naar binnen open draaiende ramen met klei..

Onregelmatig pand waarvan de hoge kap aan de ene zijde aansluit tegen een verminkte zijtrapgevel met sierankers en aan de andere zijde is afgewolfd. A ..

Hoogstraat 4
Tholen
Onregelmatig pand waarvan de hoge kap aan de ene zijde aansluit tegen een verminkte zijtrapgevel met sierankers en aan de andere zijde is af..

Fors hoekpand met verdieping

Botermarkt 1
Tholen
Inleiding Fors hoekpand met verdieping in 1894 in Neo-Renaissance stijl gebouwd naar ontwerp van P.A.A. van Rhee, bouwkundige te Rotterdam...

Stadhuis

Hoogstraat 12
Tholen
Stadhuis. Een gebouw met hoge, tussen woonhuizen ingesloten, natuurstenen gevel. XVc. De bovenste verdieping is als een coulisse voor de bek..

Kaart & Routeplanner