Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Saksische boerderij onder pannen wolfdak, dat aan de voorzijde aansluit tegen een puntgevel met voorschot in Delden

Boerderij

Brinkweg 3
7491ET Delden (gemeente Hof van Twente)
Overijssel

Bouwjaar: 1846


Beschrijving van Saksische boerderij onder pannen wolfdak, dat aan de voorzijde aansluit tegen een puntgevel met voorschot

Saksische boerderij onder pannen wolfdak, dat aan de voorzijde aansluit tegen een puntgevel met voorschot. In de voorgevel vensters met luiken; een venster met bovendien 16-ruitsschuifraam. Boven de getoogde inrijdeur van de stal gedateerd: 1846. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 34143
Laatste wijziging: 2014-10-12 19:38:37.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Saksische boerderij onder pannen wolfdak, dat aan de voorzijde aansluit tegen een puntgevel met voorschot in Delden

Boerderij Spoolder

Brinkweg 15
Delden (Gemeente Hof van Twente)
Boerderij onder pannen wolfdak, gedateerd boven de getoogde inrijdeur van de stal: 1872. Voorgevel met vlechtingen en vensters met luiken. E..

St. Anne

Oude Benteloseweg 32
Delden (Gemeente Hof van Twente)
Omschrijving In bruine baksteen opgetrokken hoge BOERDERIJ onder deels met riet en deels met rode Hollandse pannen gedekt zadeldak met wolf..

Zwartgeteerde houten schuur onder zadeldak met overstekende wolfeinden

Oude Benteloseweg 32
Delden (Gemeente Hof van Twente)
Omschrijving Zwartgeteerde houten SCHUUR onder zadeldak met overstekende wolfeinden, gedekt met rode Hollandse pannen en windveren. Kleine ..

Boerderij de Strampe

Steinwegstraat 38
Delden (Gemeente Hof van Twente)
Boerderij met pannen zadeldak, 18e of begin 19e eeuw. Voorgevel met voorschot en vensters met luiken en 20- en 9-ruitsramen. Schuur onder pa..

Fors woonhuis met rechte lijstgevel, zijlisenen en een risalerende middentravee waarin voordeur met omlijsting, bekroond door balkon

Langestraat 77
Delden (Gemeente Hof van Twente)
Fors WOONHUIS met rechte lijstgevel, zijlisenen en een risalerende middentravee waarin voordeur met omlijsting, bekroond door balkon. Schild..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)