Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Twee grafheuvels, alsmede een zone van 10 meter, gemeten vanaf de voet van de heuvels in Putten

Archeologie


3880AA Putten
Gelderland


Beschrijving van Twee grafheuvels, alsmede een zone van 10 meter, gemeten vanaf de voet van de heuvels

Twee grafheuvels, alsmede een zone van 10 meter, gemeten vanaf de voet van de heuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het monument is van wetenschappelijke- en cultuurhistorische betekenis. Gedeeltelijk belast met bescherming, zie bijlage F. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 341250
Laatste wijziging: 2014-10-12 09:22:01.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Twee grafheuvels, alsmede een zone van 10 meter, gemeten vanaf de voet van de heuvels in Putten

Terrein waarin 2 grafheuvels

-
Putten
Terrein waarin 2 grafheuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het perceel wordt voor een kleiner gedeelte met bescherming belast, voo..

Terrein waarin 5 grafheuvels

-
Putten
Terrein waarin 5 grafheuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het perceel wordt niet geheel maar met een gedeeltelijke bescherming be..

Keuterijtje met witgepleisterde muren en een met riet gedekt wolfsdak

Mr J H Schoberlaan 1
Putten
Vroeg 19e eeuws keuterijtje met witgepleisterde muren en een met riet gedekt wolfdak. In de voorgevel naast de deur een venster met zesruits..

Terrein waarin 13 grafheuvels

-
Putten
Terrein waarin 13 grafheuvels. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. De percelen worden niet geheel maar met een gedeeltelijke bescherming ..

Terrein waarin een grafheuvel

-
Putten
Terrein waarin een grafheuvel. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. Het perceel wordt niet geheel maar met een gedeeltelijke bescherming b..

Kaart & Routeplanner