Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gedeeltelijk onderkelderd L-vormig pand, het dak aan weerszijden afgesloten door een tuitgevel met vlechtingen in Sluis

Boerderij

Marktplein 10
4524JR Sluis
Zeeland


Beschrijving van Gedeeltelijk onderkelderd L-vormig pand, het dak aan weerszijden afgesloten door een tuitgevel met vlechtingen

Gedeeltelijk onderkelderd L-vormig pand, het dak aan weerszijden afgesloten door een tuitgevel met vlechtingen. Voordeur met drieruits bovenlicht. Schuifvensters. Driehoekig bekroonde dakkapel. In de gevel aan de Nederherenweg een venster met diefijzers. Aan de Marktzijde rechts aangebouwd een zwart-geteerde schuur onder strodak. Twee hooiluiken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 33955
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gedeeltelijk onderkelderd L-vormig pand, het dak aan weerszijden afgesloten door een tuitgevel met vlechtingen in Sluis

Woonhuis

Marktplein 8
Sluis
Dwarshuis. Zij tuit-gevel met vlechtingen. Voordeur met bovenlicht. Schuifvensters. Rechts aangebouwd een schuurtje, half steen, half hout, ..

Dwarshuis, gedeeltelijk onderkelderd

Marktplein 11
Sluis
Dwarshuis, gedeeltelijk onderkelderd. Voordeur met drie-ruits bovenlicht. Schuifvensters. Dakkapel. In de afhang een zijvenster. Een poortje..

Toegangshek tot het kerkterrein: hardstenen hekpijlers

Nederherenweg bij nr 1
Sint Anna ter Muiden (Gemeente Sluis)
Toegangshek tot het kerkterrein: Hardstenen hekpijlers, samengesteld uit onderdelen in Lodewijk XV en Lodewijk XVI trant. Eenvoudig smeedijz..

Dwarshuis, zadeldak tussen zij-topgevels met vlechtingen

Marktplein 7
Sluis
Dwarshuis. Zadeldak tussen zij-topgevels met vlechtingen. Voordeur met bovenlicht. Dakkapel. Aan achterzijde gebroken kap. Vormt een geheel ..

Witgepleisterd woonhuis

Marktplein 6
Sluis
Dwarshuis. Zadeldak tussen zij-tuitgevels met vlechtingen. Voordeur met bovenlicht. Dakkapel. Aan achterzijde gebroken kap. Vormt een geheel..

Kaart & Routeplanner


Foto's (3)