Meer dan 63.000 rijksmonumenten

Grote boerderij van het kop-romp type; onderkelderd woongedeelte waarvan zesruitsvensters. Twee schoorstenen met borden. Zandlopervormige beschildering op de inrit. Kleine vensters in het schuurgedeel .. in Sloten

Wijckelerweg 171
8556XB Sloten (gemeente Gaasterlân Sleat)

(1 recensie)

Beschrijving van Grote boerderij van het kop-romp type; onderkelderd woongedeelte waarvan zesruitsvensters. Twee schoorstenen met borden. Zandlopervormige beschildering op de inrit. Kleine vensters in het schuurgedeel ..

Grote boerderij van het kop-romp type; onderkelderd woongedeelte waarvan zesruitsvensters. Twee schoorstenen met borden. Zandlopervormige beschildering op de inrit. Kleine vensters in het schuurgedeelte. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Recensies en ervaringen (1)

5
Recensie door: ()
Mijn overgrootmoder kwam uit het dorp Sloten. Ze stond destijds op alle anzichtkaaten. (Beppe de vlugt) Bij een waterpomp achter huis huis aan de "Achterom" We kwamen daar jaarlijks op vakantie en gingen vissen op het slotermeer. Dit geeft zoveel mooie herineringen.