Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Tweetal dorpswoningen onder met pannen belegd zadeldak en met ramen van kleine roedenverdeling met luiken in Sint Oedenrode

Woonhuis

Kofferen 43
5492BM Sint Oedenrode
Noord Brabant

Bouwjaar: 19e eeuw


Beschrijving van Tweetal dorpswoningen onder met pannen belegd zadeldak en met ramen van kleine roedenverdeling met luiken

Tweetal dorpswoningen onder met pannen belegd zadeldak en met ramen van kleine roedenverdeling met luiken. 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 33655
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Tweetal dorpswoningen onder met pannen belegd zadeldak en met ramen van kleine roedenverdeling met luiken in Sint Oedenrode

Portierswoning bij kasteel Henkenshage

Kasteellaan 1
Sint Oedenrode
Inleiding. De PORTIERSWONING van het eveneens beschermde kasteel Henkenshage uit 1909 in Hollandse Neo-Renaissancestijl ligt even buiten he..

Sint-Paulusgasthuis

Kerkstraat 20
Sint Oedenrode
St. Paulusgasthuis, blijkens gedenksteen gesticht door Jan Philip van Amelroijen in 1546. Lage huizen onder zadeldaken tussen topgevels; ram..

Kasteel Henkenshage

Laan van Henkenshage 1
Sint Oedenrode
Kasteel Henkenshage. Omgracht middeleeuws huis, omstreeks 1850 en eind 19e eeuw verbouwd, hersteld in 1962, bestaande uit een aan twee zijde..

Kasteel-raadhuis 'Dommelrode'

Burgemeester Wernerplein 1
Sint Oedenrode
Kasteel-Raadhuis "Dommelrode". In oorsprong omgracht en versterkt 16e eeuws huis, in zijn huidige uiterlijk grotendeels resultaat van een ve..

Complex kerkhof

Heuvel 1
Sint Oedenrode
Inleiding De KERHOFKAPEL, gewijd aan St. Oda, is ontworpen door de architect Granpré Molière en in 1934 gebouwd als afsluiting van de zui..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)