Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Herenhuis met lijstgevel, bestaande uit een terugliggend gedeelte en twee hoekrisalieten, waarin natuurstenen deuromlijstingen in Schiedam

Woonhuis

Tuinlaan 52
3111AW Schiedam
Zuid Holland

Bouwjaar: midden 19e eeuw 1850 midden 19e eeuw


Beschrijving van Herenhuis met lijstgevel, bestaande uit een terugliggend gedeelte en twee hoekrisalieten, waarin natuurstenen deuromlijstingen

HERENHUIS (midden XIX) met lijstgevel, bestaande uit een terugliggend gedeelte en twee hoekrisalieten, waarin natuurstenen deuromlijstingen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 33284
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Herenhuis met lijstgevel, bestaande uit een terugliggend gedeelte en twee hoekrisalieten, waarin natuurstenen deuromlijstingen in Schiedam

Herenhuis met gepleisterde lijstgevel in Lod. XVI-trant

Tuinlaan 50
Schiedam
HERENHUIS met gepleisterde lijstgevel in Lod. XVI-trant. Hardstenen plint en vensterdorpels, middenrisaliet met deuromlijsting, versierd met..

Monumentaal herenhuis van vijf vensterassen en met dwars schilddak

Tuinlaan 58
Schiedam
Monumentaal HERENHUIS van vijf vensterassen en met dwars schilddak. Bakstenen Lodewijk XVI-lijstgevel met brede middenrisaliet, bekroond doo..

Herenhuis van parterre en verdieping onder dwars zadeldak

Tuinlaan 46
Schiedam
Herenhuis (XIXb) van parterre en verdieping onder dwars zadeldak. Driezijdig vooruitspringende risaliet; links ingangspartij met authentieke..

Herenhuis van parterre en verdieping: vijf vensterassen. Hardstenen plint en vensterdorpels; eenvoudige deuromlijsting met consoles onder het hoofdges ..

Lange Nieuwstraat 57
Schiedam
Herenhuis (ca. 1860) van parterre en verdieping: vijf vensterassen. Hardstenen plint en vensterdorpels; eenvoudige deuromlijsting met consol..

De Kuyper

Buitenhavenweg 98
Schiedam
Inleiding BEDRIJFSRUIMTEN aaneengesloten gesitueerd aan weerszijden van een geknikt verlopende FABRIEKSSTRAAT, onderdeel van distilleerder..

Kaart & Routeplanner


Foto's (3)