Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Herenhuis met eenvoudige lijstgevel. Deuromlijsting met hoofdgestel, oorspronkelijke dubbele deur en gesneden bovenlicht. Hardstenen stoeppalen met zwarte versieringen in Schiedam

Woonhuis

Tuinlaan 10 C
3111AT Schiedam
Zuid Holland

Bouwjaar: eerste kwart 19e eeuw 1800 eerste kwart 19e eeuw


Beschrijving van Herenhuis met eenvoudige lijstgevel. Deuromlijsting met hoofdgestel, oorspronkelijke dubbele deur en gesneden bovenlicht. Hardstenen stoeppalen met zwarte versieringen

Herenhuis (XIXa) met eenvoudige lijstgevel. Deuromlijsting met hoofdgestel, oorspronkelijke dubbele deur en gesneden bovenlicht. Hardstenen stoeppalen met zwarte versieringen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 33277
Laatste wijziging: 2014-10-02 18:33:51.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Herenhuis met eenvoudige lijstgevel. Deuromlijsting met hoofdgestel, oorspronkelijke dubbele deur en gesneden bovenlicht. Hardstenen stoeppalen met zwarte versieringen in Schiedam

Herenhuis van parterre en verdieping ter breedte van vijf vensterassen. Deuromlijsting met hoofdgestel, authentieke dubbele deur en rijk gesneden bove ..

Tuinlaan 12
Schiedam
Herenhuis (XIXa) van parterre en verdieping ter breedte van vijf vensterassen. Deuromlijsting met hoofdgestel, authentieke dubbele deur en r..

Herenhuis met lijstgevel en eenvoudige deuromlijsting met hoofdgestel. Hardstenen stoeppalen met smeedijzeren hekjes voor de deur

Tuinlaan 20
Schiedam
Herenhuis (midden XIX) met lijstgevel en eenvoudige deuromlijsting met hoofdgestel. Hardstenen stoeppalen met smeedijzeren hekjes voor de de..

Herenhuis met lijstgevel en eenvoudige deuromlijsting met hoofdgestel

Tuinlaan 20A
Schiedam
Herenhuis (midden XIX) met lijstgevel en eenvoudige deuromlijsting met hoofdgestel.

Monumentaal herenhuis in de Lodewijk XVI trant van Giuduci

Tuinlaan 24
Schiedam
Monumentaal herenhuis in de Lodewijk XVI trant van Giuduci, gebouwd in het begin van de 19e eeuw. Geheel met zandsteen beklede lijstgevel me..

Herenhuis van parterre en verdieping met dwars zadeldak tussen puntgevels

Lange Nieuwstraat 51
Schiedam
HERENHUIS (ca. 1860) van parterre en verdieping met dwars zadeldak tussen puntgevels. Lijstgevel van vijf vensterassen; dubbele deur uit de ..

Kaart & Routeplanner