Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand van parterre en verdieping met later mansardedak. Vensters met hardstenen dorpels en twaalfruitsschuiframen. Geprofileerde gootlijst op consoles in Schiedam

Woonhuis

Nieuwe Sluisstraat 10
3111PJ Schiedam
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Pand van parterre en verdieping met later mansardedak. Vensters met hardstenen dorpels en twaalfruitsschuiframen. Geprofileerde gootlijst op consoles

Pand (XVIII) van parterre en verdieping met later mansardedak. Vensters met hardstenen dorpels en twaalfruitsschuiframen. Geprofileerde gootlijst op consoles. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 33264
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand van parterre en verdieping met later mansardedak. Vensters met hardstenen dorpels en twaalfruitsschuiframen. Geprofileerde gootlijst op consoles in Schiedam

Pand met eenvoudige tuitgevel. Hardstenen vensterdorpels, negen- en zesruitsschuiframen

Nieuwe Sluisstraat 8
Schiedam
Pand met eenvoudige tuitgevel (XVIII B). Hardstenen vensterdorpels, negen- en zesruitsschuiframen.

Dwarshuis van parterre en twee verdiepingen onder zadeldak. Gootlijst op gesneden Lodewijk XIV-consoles. Hardstenen vensterdorpels. Breedte vier venst ..

Nieuwe Sluisstraat 6A
Schiedam
Dwarshuis (XVIII) van parterre en twee verdiepingen onder zadeldak. Gootlijst op gesneden Lodewijk XIV-consoles. Hardstenen vensterdorpels. ..

Hoekpand Breede Marktsteeg met parterre en twee verdiepingen. Schilddak. Aan de Marktzijde een kroonlijst. De verdiepingsvensters hebben zesruitsschui ..

Grote Markt 17
Schiedam
Hoekpand Breede Marktsteeg (XVIII ?) met parterre en twee verdiepingen. Schilddak. Aan de Marktzijde een kroonlijst. De verdiepingsvensters ..

Pand met verdieping en met pannen gedekt schilddak

Nieuwe Sluisstraat 7B
Schiedam
Pand uit de 17e of 18e eeuw met verdieping en met pannen gedekt schilddak. In de tweede helft van de 19e eeuw gepleisterd en van nieuwe vens..

Pand met klokgevel met tussendekplaten, oorspronkelijk pakhuis. Onder een dak met het nr 21

Grote Markt 19
Schiedam
Pand met klokgevel met tussendekplaten, oorspronkelijk pakhuis (midden XIX). Onder een dak met het nr 21.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)