Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met lijstgevel. Dubbele deur in pilasteromlijsting met hoofdgestel. Hardstenen plint en stoep. Stoeppaal in Schiedam

Woonhuis

Lange Haven 128 A
3111CK Schiedam
Zuid Holland

Bouwjaar: laatste helft 18e eeuw 1750 laatste helft 18e eeuw


Beschrijving van Pand met lijstgevel. Dubbele deur in pilasteromlijsting met hoofdgestel. Hardstenen plint en stoep. Stoeppaal

Pand met lijstgevel (XVIII B). Dubbele deur in pilasteromlijsting met hoofdgestel. Hardstenen plint en stoep. Stoeppaal. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 33237
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met lijstgevel. Dubbele deur in pilasteromlijsting met hoofdgestel. Hardstenen plint en stoep. Stoeppaal in Schiedam

Pand met eenvoudige, gepleisterde tuitgevel. Hardstenen stoeppalen

Lange Haven 130
Schiedam
PAND met eenvoudige, gepleisterde tuitgevel (XIX A ?). Hardstenen stoeppalen.

Woonhuis onder dwars zadeldak, gemoderniseerd midden 19e eeuw. Stoep met hoekpaal

Lange Haven 126
Schiedam
Woonhuis onder dwars zadeldak, in oorsprong XVIII, gemoderniseerd midden XIX. Stoep met hoekpaal.

Gerend pand met lijstgevel. Hardstenen plint en vensterdorpels, dubbele deur in omlijsting van pilasters met Korinthische kapitelen. In de vensters sc ..

Lange Haven 134
Schiedam
Gerend pand met lijstgevel (midden XIX). Hardstenen plint en vensterdorpels, dubbele deur in omlijsting van pilasters met Corinthische kapit..

Herenhuis van parterre en twee verdiepingen gepleisterde lijstgevel met hardstenen plint, gesneden deuromlijsting met guirlandes Lod. XVI en in de ver ..

Lange Haven 124
Schiedam
HERENHUIS van parterre en twee verdiepingen gepleisterde lijstgevel (XVIIId) met hardstenen plint, gesneden deuromlijsting met guirlandes Lo..

Winkel annex woonhuis in Eclectische stijl

Hoogstraat 160
Schiedam
Inleiding WINKEL annex WOONHUIS gelegen in de gesloten straatwand van de Hoogstraat, gebouwd rond 1880 in Eclectische stijl; in opzet mogel..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)