Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pakhuis op de hoek van de Bokkensteeg. Twee gekoppelde klokgevels. Getoogde poort op hardstenen pilasters met dekplaten in Schiedam

Nijverheid Industrie

Lange Haven 116
3111CK Schiedam
Zuid Holland

Bouwjaar: laatste helft 18e eeuw 1750 laatste helft 18e eeuw


Beschrijving van Pakhuis op de hoek van de Bokkensteeg. Twee gekoppelde klokgevels. Getoogde poort op hardstenen pilasters met dekplaten

Pakhuis op de hoek van de Bokkensteeg. Twee gekoppelde klokgevels (XVIII B). Getoogde poort op hardstenen pilasters met dekplaten. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 33233
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pakhuis op de hoek van de Bokkensteeg. Twee gekoppelde klokgevels. Getoogde poort op hardstenen pilasters met dekplaten in Schiedam

Pand met eenvoudige lijstgevel. De vensters hebben hardstenen dorpels en ook de plint is van hardsteen. In de verdieping twaalfruits-, in de bovenverd ..

Lange Haven 108
Schiedam
PAND met eenvoudige lijstgevel (XIX A). De vensters hebben hardstenen dorpels en ook de plint is van hardsteen. In de verdieping twaalfruits..

Herenhuis van parterre en twee verdiepingen gepleisterde lijstgevel met hardstenen plint, gesneden deuromlijsting met guirlandes Lod. XVI en in de ver ..

Lange Haven 124
Schiedam
HERENHUIS van parterre en twee verdiepingen gepleisterde lijstgevel (XVIIId) met hardstenen plint, gesneden deuromlijsting met guirlandes Lo..

Pand met eenvoudige bakstenen lijstgevel

Lange Haven 106
Schiedam
Pand met eenvoudige bakstenen lijstgevel (XVIIIb ?). Hardstenen vensterdorpels, die alleen in de bovenverdieping geprofileerd zijn. Deur in ..

Pand met lijstgevel met deuromlijsting, schuiframen en stoeppalen

Lange Haven 129
Schiedam
Pand met lijstgevel (XVIII B) met deuromlijsting, schuiframen en stoeppalen.

Herenhuis met lijstgevel, rijk van stucwerk voorzien. In pleister gebosseerde parterre, waarin getoogde vensters. De vensters van de verdieping hebben ..

Lange Haven 127
Schiedam
Herenhuis met lijstgevel, rijk van stucwerk (XIXc) voorzien. In pleister gebosseerde parterre, waarin getoogde vensters. De vensters van de ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)