Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pakhuis "Libau". Pand met getoogde vensters, hijsluiken en inrijpoort. Gootlijst op klossen in Schiedam

Gebouw

Lange Haven 24
3111CG Schiedam
Zuid Holland

Bouwjaar: mogelijk eerste kwart 19e eeuw


Beschrijving van Pakhuis "Libau". Pand met getoogde vensters, hijsluiken en inrijpoort. Gootlijst op klossen

Pakhuis "Libau". Pand (XIXa ?) met getoogde vensters, hijsluiken en inrijpoort. Gootlijst op klossen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 33213
Laatste wijziging: 2014-10-02 18:33:51.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pakhuis "Libau". Pand met getoogde vensters, hijsluiken en inrijpoort. Gootlijst op klossen in Schiedam

Pakhuis, in de geveltop gedateerd. Klokgevel met tussendekplaten, het metselwerk modern. Getoogde poort met hardstenen pilasters met dekplaten. Bovenl ..

Lange Haven 26
Schiedam
PAKHUIS, in de geveltop gedateerd 1714. Klokgevel met tussendekplaten, het metselwerk modern. Getoogde poort met hardstenen pilasters met de..

Breed pakhuis van negen vensterassen, bestaande uit parterre en twee verdiepingen. Getoogde poort, waarvan de hardstenen pilasters dekplaten hebben

Lange Haven 28
Schiedam
Breed pakhuis (XIXa ?) van negen vensterassen, bestaande uit parterre en twee verdiepingen. Getoogde poort, waarvan de hardstenen pilasters ..

Pakhuis "Windau". Pand met afgeknotte puntgevel met rollaag. Getoogde middennis met drie zolderluiken; eveneens getoogde vensters aan weerszijden. Get ..

Lange Haven 20
Schiedam
Pakhuis "Windau". Pand met afgeknotte puntgevel met rollaag (XIXa ?). Getoogde middennis met drie zolderluiken; eveneens getoogde vensters a..

Pakhuis met getoogde vensters en gootlijst op consoles. Twee dakkapellen

Lange Haven 22
Schiedam
Pakhuis (XIX) met getoogde vensters en gootlijst op consoles. Twee dakkapellen.

Pakhuis met hoge klokgevel, voorzien van tussendekplaten. Getoogde inrijpoort op hardstenen pilasters met hoofdgestellen. Het metselwerk ten dele vern ..

Lange Haven 25
Schiedam
Pakhuis (XVIII B) met hoge klokgevel, voorzien van tussendekplaten. Getoogde inrijpoort op hardstenen pilasters met hoofdgestellen. Het mets..

Kaart & Routeplanner