Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met gepleisterde lijstgevel. Oudere deur in Lod. XVI vormen met eenvoudig bovenlicht en hoofdgestel in Schiedam

Woonhuis

Lange Haven 123
3111CD Schiedam
Zuid Holland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw (karakter)


Beschrijving van Pand met gepleisterde lijstgevel. Oudere deur in Lod. XVI vormen met eenvoudig bovenlicht en hoofdgestel

Pand met gepleisterde lijstgevel, van karakter XIXc. Oudere deur in Lod. XVI vormen met eenvoudig bovenlicht en hoofdgestel. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 33200
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met gepleisterde lijstgevel. Oudere deur in Lod. XVI vormen met eenvoudig bovenlicht en hoofdgestel in Schiedam

Hoekpand. Eenvoudige lijstgevel met hardstenen plint en vensterdorpels. Deuromlijsting met Lod. XIV-consoles. Stoephek met stoeppalen

Lange Haven 125
Schiedam
Hoekpand. Eenvoudige lijstgevel (XVIIIb) met hardstenen plint en vensterdorpels. Deuromlijsting met Lod. XIV-consoles. Stoephek met stoeppal..

Pand met eenvoudige lijstgevel

Lange Haven 121
Schiedam
Pand met eenvoudige lijstgevel (XVIII).

Pand met eenvoudige lijstgevel. Getoogde inrijpoort en links daarvan deur met in het bovenlicht een gietijzeren levensboom

Lange Haven 122
Schiedam
Pand met eenvoudige lijstgevel (XIXb). Getoogde inrijpoort en links daarvan deur met in het bovenlicht een gietijzeren levensboom.

Herenhuis met lijstgevel, rijk van stucwerk voorzien. In pleister gebosseerde parterre, waarin getoogde vensters. De vensters van de verdieping hebben ..

Lange Haven 127
Schiedam
Herenhuis met lijstgevel, rijk van stucwerk (XIXc) voorzien. In pleister gebosseerde parterre, waarin getoogde vensters. De vensters van de ..

Herenhuis met eenvoudige, bakstenen lijstgevel ter breedte van vier vensterassen

Lange Haven 117
Schiedam
Herenhuis (XVIIId) met eenvoudige, bakstenen lijstgevel ter breedte van vier vensterassen. Deuromlijsting met Lod. XVI-snijwerk. Rechts een ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)