Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand onder zadeldak met gepleisterde lijstgevel met stucversiering. Stoeppalen. Vormt een geheel met het buurnummer 97 in Schiedam

Woonhuis

Lange Haven 95
3111CC Schiedam
Zuid Holland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw 1850 derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Pand onder zadeldak met gepleisterde lijstgevel met stucversiering. Stoeppalen. Vormt een geheel met het buurnummer 97

PAND onder zadeldak met gepleisterde lijstgevel met stucversiering. XIX c. Stoeppalen. Vormt een geheel met het buurnummer 97. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 33189
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand onder zadeldak met gepleisterde lijstgevel met stucversiering. Stoeppalen. Vormt een geheel met het buurnummer 97 in Schiedam

Pand onder zadeldak met gepleisterde lijstgevel met stucversiering. Een rijk gesneden deur met trumeau in vorm Lod. XVI. Stoeppalen. Vormt een geheel ..

Lange Haven 97
Schiedam
Pand onder zadeldak met gepleisterde lijstgevel met stucversiering, XIXc. Een rijk gesneden deur met trumeau in vorm Lod. XVI. Stoeppalen. V..

Verspreid langs de walkanten van de Lange en Korte Haven en aan de Nieuwe Sluisstraat een reeks decoratieve ijzeren gaslantaarns, thans ingericht voor ..

Lange Haven 10
Schiedam
Verspreid langs de walkanten van de Lange en Korte Haven en aan de Nieuwe Sluisstraat een reeks decoratieve ijzeren gaslantaarns, thans inge..

Herenhuis met eenvoudige, bakstenen lijstgevel

Lange Haven 89
Schiedam
Herenhuis met eenvoudige, bakstenen lijstgevel (XIXa ?). Hardstenen plint en vensterdorpels, geblokte, bakstenen hoeklisenen. Gepleisterde r..

Pand met eenvoudige lijstgevel, van karakter derde kwart 19e eeuw. Gepleisterde pui. Drie stoeppalen met hekken

Lange Haven 87A
Schiedam
Pand met eenvoudige lijstgevel, van karakter XIXc. Gepleisterde pui. Drie stoeppalen met hekken (XIXa).

Appelmarktbrug

Appelmarkt 6
Schiedam
Een schilderachtige dubbele ophaalbrug van ijzer (XIXc).

Kaart & Routeplanner


Foto's (4)