Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Kleine boerderij op T-vormige plattegrond. Woongedeelte onder pannen schilddak; dubbele deur met eenvoudige bovenlichten; vensters met luiken en zesruitsramen in Rozendaal

Boerderij

Imbosch 2
6961LJ Rozendaal
Gelderland

Bouwjaar: midden 19e eeuw 1850 midden 19e eeuw


Beschrijving van Kleine boerderij op T-vormige plattegrond. Woongedeelte onder pannen schilddak; dubbele deur met eenvoudige bovenlichten; vensters met luiken en zesruitsramen

Kleine boerderij, midden 19e eeuw, op T-vormige plattegrond. Woongedeelte onder pannen schilddak; dubbele deur met eenvoudige bovenlichten; vensters met luiken en zesruitsramen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 32948
Laatste wijziging: 2014-10-12 10:13:45.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Kleine boerderij op T-vormige plattegrond. Woongedeelte onder pannen schilddak; dubbele deur met eenvoudige bovenlichten; vensters met luiken en zesruitsramen in Rozendaal

ijkbasis

apeldoorn, zilvense heide
apeldoorn
IJkbasis: bestaande uit 8 bovengrondse betonnen pijlers, zes ondergrondse platforms, drie ondergrondse pijlers en kleinere betonnen paaltjes..

Vrijstaande columbarium met zitbanken

Imbosweg 48
Loenen (Gemeente Apeldoorn)
Inleiding Vrijstaand COLUMBARIUM met daaromheen gegroepeerde ZITBANKEN op het landgoed Groenouwe in het buurtschap Zilven te Loenen. Het la..

Boerderij onder met riet en pannen gedekt wolfdak

Dalenk 22
Loenen (Gemeente Apeldoorn)
Boerderij uit de 18e eeuw onder met riet en pannen gedekt wolfdak. Vensters met zesruitsschuiframen en luiken in het woongedeelte. In de voo..

Terrein waarin een grafheuvel

-
Loenen (Gemeente Apeldoorn)
Terrein waarin een grafheuvel. Datering: Neolithicum en/of Bronstijd. (gedeeltelijke bescherming, zie bijlage AA)

Witgepleisterd tolhuis

Groenendaalseweg 90
Loenen (Gemeente Apeldoorn)
Witgepleisterd tolhuis uit het midden der 19e eeuw. Het naar vorenspringende middengedeelte draagt een zadeldak en heeft in de zijkanten rui..

Kaart & Routeplanner