Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij onder een met riet gedekt wolfdak. Het woonhuis heeft een gevel met vlechtingen en vensters met zesruitsschuiframen. Zoldervenster met half-kruiskozijn en luik. Stal met gepotdekselde houten .. in Pernis Rotterdam

Boerderij

Ring 604
3195XT Pernis Rotterdam (gemeente Rotterdam)
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Boerderij onder een met riet gedekt wolfdak. Het woonhuis heeft een gevel met vlechtingen en vensters met zesruitsschuiframen. Zoldervenster met half-kruiskozijn en luik. Stal met gepotdekselde houten ..

Boerderij uit de 18e eeuw onder een met riet gedekt wolfdak. Het woonhuis heeft een gevel met vlechtingen en vensters met zesruitsschuiframen. Zoldervenster met half-kruiskozijn en luik. Stal met gepotdekselde houten delen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 32942
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij onder een met riet gedekt wolfdak. Het woonhuis heeft een gevel met vlechtingen en vensters met zesruitsschuiframen. Zoldervenster met half-kruiskozijn en luik. Stal met gepotdekselde houten .. in Pernis Rotterdam

Boerderij met gepleisterd woonhuis onder zadeldak tussen puntgevels. Schoorstenen met smeedijzeren sierbekroningen. Vesters met luiken en zesruitsrame ..

Ring 210
Pernis Rotterdam (Gemeente Rotterdam)
Boerderij met gepleisterd woonhuis onder zadeldak tussen puntgevels. Schoorstenen met smeedijzeren sierbekroningen. Vesters met luiken en ze..

Toren der Nederlands Hervormde Kerk. Bakstenen bouwwerk met natuurstenen hoekblokken en spaarvelden met boogfriezen. Klokkenstoel met klok

Ring 1
Pernis Rotterdam (Gemeente Rotterdam)
Toren der Ned. Hervormde Kerk. Bakstenen bouwwerk met natuurstenen hoekblokken en spaarvelden met boogfriezen, tweede helft 15e eeuw. Klokke..

Boerderij "Van Geslacht op Geslacht"

Ring 16
Pernis Rotterdam (Gemeente Rotterdam)
BOERDERIJ "Van Geslacht op Geslacht", 18e eeuw. Woonhuis en daarnaast gebouwde stal onder een pannen wolfdak. Bescherming betreft uitsluiten..

Quarantaine-Inrichting: Ontsmettingsgebouw

Quarantaineweg 1
Rotterdam
Omschrijving complexonderdeel A Inleiding Voormalig ONTSMETTINGSGEBOUW, deel uitmakend van het uit 1930-1933 daterende complex Quarant..

Quarantaine-Inrichting: Ziekenbarak

Quarantaineweg 1
Rotterdam
Omschrijving complexonderdeel F Inleiding Voormalige ZIEKENBARAK, deel uitmakend van het uit 1930-1933 daterende complex Quarantaine-i..

Kaart & Routeplanner


Foto's (3)