Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij met gepleisterd woonhuis onder zadeldak tussen puntgevels. Schoorstenen met smeedijzeren sierbekroningen. Vesters met luiken en zesruitsramen. Dubbele deur in omlijsting met hoofdgestel op c .. in Pernis Rotterdam

Boerderij

Ring 210
3195XR Pernis Rotterdam (gemeente Rotterdam)
Zuid Holland


Beschrijving van Boerderij met gepleisterd woonhuis onder zadeldak tussen puntgevels. Schoorstenen met smeedijzeren sierbekroningen. Vesters met luiken en zesruitsramen. Dubbele deur in omlijsting met hoofdgestel op c ..

Boerderij met gepleisterd woonhuis onder zadeldak tussen puntgevels. Schoorstenen met smeedijzeren sierbekroningen. Vesters met luiken en zesruitsramen. Dubbele deur in omlijsting met hoofdgestel op consoles en met eenvoudig bovenlicht. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 32941
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij met gepleisterd woonhuis onder zadeldak tussen puntgevels. Schoorstenen met smeedijzeren sierbekroningen. Vesters met luiken en zesruitsramen. Dubbele deur in omlijsting met hoofdgestel op c .. in Pernis Rotterdam

Boerderij "Van Geslacht op Geslacht"

Ring 16
Pernis Rotterdam (Gemeente Rotterdam)
BOERDERIJ "Van Geslacht op Geslacht", 18e eeuw. Woonhuis en daarnaast gebouwde stal onder een pannen wolfdak. Bescherming betreft uitsluiten..

Toren der Nederlands Hervormde Kerk. Bakstenen bouwwerk met natuurstenen hoekblokken en spaarvelden met boogfriezen. Klokkenstoel met klok

Ring 1
Pernis Rotterdam (Gemeente Rotterdam)
Toren der Ned. Hervormde Kerk. Bakstenen bouwwerk met natuurstenen hoekblokken en spaarvelden met boogfriezen, tweede helft 15e eeuw. Klokke..

Boerderij onder een met riet gedekt wolfdak. Het woonhuis heeft een gevel met vlechtingen en vensters met zesruitsschuiframen. Zoldervenster met half- ..

Ring 604
Pernis Rotterdam (Gemeente Rotterdam)
Boerderij uit de 18e eeuw onder een met riet gedekt wolfdak. Het woonhuis heeft een gevel met vlechtingen en vensters met zesruitsschuiframe..

Quarantaine-Inrichting: Ontsmettingsgebouw

Quarantaineweg 1
Rotterdam
Omschrijving complexonderdeel A Inleiding Voormalig ONTSMETTINGSGEBOUW, deel uitmakend van het uit 1930-1933 daterende complex Quarant..

Quarantaine-Inrichting: Ziekenbarak

Quarantaineweg 1
Rotterdam
Omschrijving complexonderdeel F Inleiding Voormalige ZIEKENBARAK, deel uitmakend van het uit 1930-1933 daterende complex Quarantaine-i..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)