Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, bestaande uit een parallel aan de dijk gebouwd woonhuis, onder een zadeldak met de daarnaast gelegen stal. In het woonhuis vensters met luiken en 12-ruitsschuiframen in Rotterdam

Boerderij

Nesserdijk 262
3063NE Rotterdam
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e of 19e eeuw


Beschrijving van Boerderij, bestaande uit een parallel aan de dijk gebouwd woonhuis, onder een zadeldak met de daarnaast gelegen stal. In het woonhuis vensters met luiken en 12-ruitsschuiframen

BOERDERIJ uit de 18e of 19e eeuw, bestaande uit een parallel aan de dijk gebouwd woonhuis, onder een zadeldak met de daarnaast gelegen stal. In het woonhuis vensters met luiken en 12-ruitsschuiframen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 32918
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, bestaande uit een parallel aan de dijk gebouwd woonhuis, onder een zadeldak met de daarnaast gelegen stal. In het woonhuis vensters met luiken en 12-ruitsschuiframen in Rotterdam

boerderij

Nesserdijk 262
Rotterdam
Omschrijving onderdeel 2. Agrarisch BIJGEBOUW (stalgebouw), XIXb, opgetrokken in gele IJsselsteen (kruisverband) op rechthoekig grondplan ..

boerderij

Nesserdijk 262
Rotterdam
Omschrijving onderdeel 3. Agrarisch BIJGEBOUW (stalgebouw), 1886, op een rechthoekig grondplan afgedekt door een zadeldak met rode Oudho..

Erf Vlasblom

Nesserdijk 262
Rotterdam
Omschrijving onderdeel 4. Het boerderijcomplex is gesitueerd op een laag gelegen ERF, XIX-XX, omzoomd door sloten tussen twee zeedijken. De..

Boerderij, bestaande uit een parallel aan de dijk gebouwd woonhuis, waarnaast de stal, beide onder een hoog zadeldak. Achtervleugel onder zadeldak met ..

Nesserdijk 368
Rotterdam
Boerderij uit de 18e eeuw, bestaande uit een parallel aan de dijk gebouwd woonhuis, waarnaast de stal, beide onder een hoog zadeldak. Achter..

Toepad: Joodse Begraafplaats met ijzeren toegangshek

Toepad 65
Rotterdam
Joodse Begraafplaats met ijzeren toegangshek, 19e eeuw.

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)