Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Linker gedeelte van een pand, bestaande uit twee herenhuizen. Eenvoudige, bakstenen lijstgevel. Balcon op consoles en met neogotische balustrade, versierd met vijfpassen in Rotterdam

Woonhuis

Westerstraat 48
3016DJ Rotterdam
Zuid Holland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw 1850 derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Linker gedeelte van een pand, bestaande uit twee herenhuizen. Eenvoudige, bakstenen lijstgevel. Balcon op consoles en met neogotische balustrade, versierd met vijfpassen

Linker gedeelte van een pand, bestaande uit twee herenhuizen, derde kwart 19e eeuw. Eenvoudige, bakstenen lijstgevel. Balcon op consoles en met neogotische balustrade, versierd met vijfpassen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 32841
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Linker gedeelte van een pand, bestaande uit twee herenhuizen. Eenvoudige, bakstenen lijstgevel. Balcon op consoles en met neogotische balustrade, versierd met vijfpassen in Rotterdam

Herenhuis met eenvoudige bakstenen lijstgevel. Vormt een geheel met het buurnummer 44

Westerstraat 46
Rotterdam
Herenhuis uit de derde kwart van de 19e eeuw met eenvoudige bakstenen lijstgevel. Vormt een geheel met het buurnummer 44.

Rechter gedeelte van een pand, bestaande uit twee herenhuizen. Eenvoudige, bakstenen lijstgevel. Balcon op consoles en met neogotische balustrade, ver ..

Westerstraat 50
Rotterdam
Rechter gedeelte van een pand, bestaande uit twee herenhuizen, derde kwart van de 19e eeuw. Eenvoudige, bakstenen lijstgevel. Balcon op cons..

Herenhuis met eenvoudige bakstenen lijstgevel. Vormt een geheel met het buurnummer 46

Westerstraat 44
Rotterdam
Herenhuis uit de derde kwart van de 19e eeuw met eenvoudige bakstenen lijstgevel. Vormt een geheel met het buurnummer 46.

Herenhuis, met eenvoudige, bakstenen lijstgevel

Westerstraat 52
Rotterdam
Herenhuis, derde kwart 19e eeuw, met eenvoudige, bakstenen lijstgevel.

Gepleisterd hoekpand, met kroonlijst, waarboven attiek. Balcons op consoles en met neogotische balustrades, versierd met vijf assen

Westerstraat 42
Rotterdam
Gepleisterd hoekpand, derde kwart 19e eeuw, met kroonlijst, waarboven attiek. Balcons op consoles en met neogotische balustrades, versierd m..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)