Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Herenhuis met eenvoudige bakstenen lijstgevel. Vormt een geheel met het buurnummer 46 in Rotterdam

Woonhuis

Westerstraat 44
3016DH Rotterdam
Zuid Holland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw 1850 derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Herenhuis met eenvoudige bakstenen lijstgevel. Vormt een geheel met het buurnummer 46

Herenhuis uit de derde kwart van de 19e eeuw met eenvoudige bakstenen lijstgevel. Vormt een geheel met het buurnummer 46. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 32839
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Herenhuis met eenvoudige bakstenen lijstgevel. Vormt een geheel met het buurnummer 46 in Rotterdam

Herenhuis met eenvoudige bakstenen lijstgevel. Vormt een geheel met het buurnummer 44

Westerstraat 46
Rotterdam
Herenhuis uit de derde kwart van de 19e eeuw met eenvoudige bakstenen lijstgevel. Vormt een geheel met het buurnummer 44.

Linker gedeelte van een pand, bestaande uit twee herenhuizen. Eenvoudige, bakstenen lijstgevel. Balcon op consoles en met neogotische balustrade, vers ..

Westerstraat 48
Rotterdam
Linker gedeelte van een pand, bestaande uit twee herenhuizen, derde kwart 19e eeuw. Eenvoudige, bakstenen lijstgevel. Balcon op consoles en ..

Gepleisterd hoekpand, met kroonlijst, waarboven attiek. Balcons op consoles en met neogotische balustrades, versierd met vijf assen

Westerstraat 42
Rotterdam
Gepleisterd hoekpand, derde kwart 19e eeuw, met kroonlijst, waarboven attiek. Balcons op consoles en met neogotische balustrades, versierd m..

Pand met eenvoudige lijstgevel

Maasstraat 3
Rotterdam
Pand met eenvoudige lijstgevel, derde kwart 19e eeuw.

Rechter gedeelte van een pand, bestaande uit twee herenhuizen. Eenvoudige, bakstenen lijstgevel. Balcon op consoles en met neogotische balustrade, ver ..

Westerstraat 50
Rotterdam
Rechter gedeelte van een pand, bestaande uit twee herenhuizen, derde kwart van de 19e eeuw. Eenvoudige, bakstenen lijstgevel. Balcon op cons..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)