Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gepleisterd hoekpand, met kroonlijst, waarboven attiek. Balcons op consoles en met neogotische balustrades, versierd met vijf assen in Rotterdam

Woonhuis

Westerstraat 42
3016DH Rotterdam
Zuid Holland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw 1850 derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Gepleisterd hoekpand, met kroonlijst, waarboven attiek. Balcons op consoles en met neogotische balustrades, versierd met vijf assen

Gepleisterd hoekpand, derde kwart 19e eeuw, met kroonlijst, waarboven attiek. Balcons op consoles en met neogotische balustrades, versierd met vijf assen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 32838
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gepleisterd hoekpand, met kroonlijst, waarboven attiek. Balcons op consoles en met neogotische balustrades, versierd met vijf assen in Rotterdam

Pand met eenvoudige lijstgevel

Maasstraat 3
Rotterdam
Pand met eenvoudige lijstgevel, derde kwart 19e eeuw.

Pand met eenvoudige lijstgevel

Maasstraat 5
Rotterdam
Pand met eenvoudige lijstgevel, derde kwart 19e eeuw.

Herenhuis met eenvoudige bakstenen lijstgevel. Vormt een geheel met het buurnummer 46

Westerstraat 44
Rotterdam
Herenhuis uit de derde kwart van de 19e eeuw met eenvoudige bakstenen lijstgevel. Vormt een geheel met het buurnummer 46.

Herenhuis, bestaande uit souterrain, bel-etage en verdieping. De vensters van de verdieping hebben geprofileerde omlijstingen en hoofdgestellen op con ..

Westerstraat 29
Rotterdam
HERENHUIS, bestaande uit souterrain, bel-etage en verdieping, derde kwart 19e eeuw. De vensters van de verdieping hebben geprofileerde omlij..

Herenhuis met eenvoudige bakstenen lijstgevel. Vormt een geheel met het buurnummer 44

Westerstraat 46
Rotterdam
Herenhuis uit de derde kwart van de 19e eeuw met eenvoudige bakstenen lijstgevel. Vormt een geheel met het buurnummer 44.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)