Meer dan 63.000 rijksmonumenten

Het pand, vanwege een kamer met betimmering met gecanneleerde Korinthische halve zuilen, gesneden kroonlijst, plafond met allegorisch schilderstuk in ovale omlijsting van stucwerk en schouw met pilast .. in Rotterdam

Westersingel 84
3015LC Rotterdam

Bouwjaar: laatste helft 17e eeuw 1650 laatste helft 17e eeuw

Beschrijving van Het pand, vanwege een kamer met betimmering met gecanneleerde Korinthische halve zuilen, gesneden kroonlijst, plafond met allegorisch schilderstuk in ovale omlijsting van stucwerk en schouw met pilast ..

Het pand, vanwege een kamer met betimmering met gecanneleerde Corinthische halve zuilen, gesneden kroonlijst, plafond met allegorisch schilderstuk in ovale omlijsting van stucwerk en schouw met pilasters en schoorsteenstuk, alles tweede helft 17e eeuw. Afkomstig uit het pand "Brunswijk",dat gestaan heeft aan de Nieuwe Haven N.Z. en bij de afbraak van dat huis overgebracht naar pand Westersingel 84, waarin het bij de bouw is opgenomen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)