Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met incomplete (n.l. ingekorte) halsgevel van het type met het "doorboorde-bloemmotief" en ornament in de afdekking in Amsterdam

Woonhuis

Lange Leidsedwarsstraat 31
1017NG Amsterdam
Noord Holland

Bouwjaar: begin 18e eeuw


Beschrijving van Pand met incomplete (n.l. ingekorte) halsgevel van het type met het "doorboorde-bloemmotief" en ornament in de afdekking

Begin 18e eeuws met incomplete (n.l. ingekorte) halsgevel van het type met het "doorboorde-bloemmotief" en ornament in de afdekking. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 3283
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met incomplete (n.l. ingekorte) halsgevel van het type met het "doorboorde-bloemmotief" en ornament in de afdekking in Amsterdam

Pand met gevel onder rechte lijst waarop een dakkapel

Lange Leidsedwarsstraat 33
Amsterdam
Naar uiterlijk voorkomen uit de 2e helft van de 19e eeuw stammend pand met gevel onder rechte lijst waarop een dakkapel.

Verdiepingsloos huisje met een latere gevel onder klokvormige top met rollagen

Lange Leidsedwarsstraat 96
Amsterdam
In de kern waarschijnlijk 17e eeuws verdiepingloos huisje met een latere gevel onder klokvormige top met rollagen (19e eeuw). Goede roedenve..

Verdiepingsloos huisje met later gevel onder klokvormige top met rollagen

Lange Leidsedwarsstraat 98A
Amsterdam
In de kern waarschijnlijk 17e eeuws verdiepingloos huisje met latere gevel onder klokvormige top met rollagen (19e eeuw).

Verdiepingloos huisje met latere gevel onder klokvormige top met rollagen

Lange Leidsedwarsstraat 100A
Amsterdam
In de kern van waarschijnlijk 17e eeuws verdiepingloos huisje met latere gevel onder klokvormige top met rollagen (19e eeuw). Vormt met nr 1..

Verdiepingloos huisje met latere gevel onder klokvormige top met rollagen

Lange Leidsedwarsstraat 102A
Amsterdam
In de kern waarschijnlijk 17e eeuws verdiepingloos huisje met latere gevel onder klokvormige top met rollagen (19e eeuw). Vormt met nr 100 e..

Kaart & Routeplanner


Foto's (3)