Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gepleisterd hoekpand. Vensters met hoofdgestellen, boogfries onder de kroonlijst in Rotterdam

Woonhuis

Veerkade 1
3016DE Rotterdam
Zuid Holland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw 1850 derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Gepleisterd hoekpand. Vensters met hoofdgestellen, boogfries onder de kroonlijst

Gepleisterd hoekpand, derde kwart 19e eeuw. Vensters met hoofdgestellen, boogfries onder de kroonlijst. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 32815
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gepleisterd hoekpand. Vensters met hoofdgestellen, boogfries onder de kroonlijst in Rotterdam

Linker gedeelte van een negen vensterassen breed pand, met kroonlijst en, voor de bel-etage een balcon op consoles met gietijzeren hek

Veerkade 2
Rotterdam
Linker gedeelte van een negen vensterassen breed pand, derde kwart 19e eeuw met kroonlijst en, voor de bel-etage een balcon op consoles met ..

Rechter gedeelte van een negen vensterassen breed pand, met kroonlijst en, voor de bel-etage, een balcon op consoles met gietijzeren hek

Veerkade 3
Rotterdam
Rechter gedeelte van een negen vensterassen breed pand, derde kwart 19e eeuw, met kroonlijst en, voor de bel-etage, een balcon op consoles m..

Herenhuis, met eenvoudige, bakstenen lijstgevel

Westerstraat 52
Rotterdam
Herenhuis, derde kwart 19e eeuw, met eenvoudige, bakstenen lijstgevel.

Gepleisterd hoekpand, met kroonlijst, waaronder rondboogfries, vensters met hoofdgestellen en balcons op consoles met hekken, versierd met neogotische ..

Veerkade 5
Rotterdam
Gepleisterd hoekpand, derde kwart 19e eeuw, met kroonlijst, waaronder rondboogfries, vensters met hoofdgestellen en balcons op consoles met ..

Pand, onderdeel van een reeks herenhuizen, gebouwd in een gebogen rooilijn. Bakstenen lijstgevel. Balcon op consoles en met gietijzeren balustrade

Veerkade 6
Rotterdam
Pand uit het derde kwart der 19e eeuw, onderdeel van een reeks herenhuizen, gebouwd in een gebogen rooilijn. Bakstenen lijstgevel. Balcon op..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)