Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Koopmanshuis, met gebosseerde, natuurstenen lijstgevel, waarin een jaartal. Brede cordonlijst boven de onderpui in Rotterdam

Woonhuis

Haringvliet 96
3011TH Rotterdam
Zuid Holland

Bouwjaar: 1711


Beschrijving van Koopmanshuis, met gebosseerde, natuurstenen lijstgevel, waarin een jaartal. Brede cordonlijst boven de onderpui

Koopmanshuis, eerste kwart 18e eeuw, met gebosseerde, natuurstenen lijstgevel, waarin het jaartal: 1711. Brede cordonlijst boven de onderpui. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 32770
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Koopmanshuis, met gebosseerde, natuurstenen lijstgevel, waarin een jaartal. Brede cordonlijst boven de onderpui in Rotterdam

Koopmanshuis, met gebosseerde, natuurstenen gevel en kroonlijst. Schuiframen en balconhekjes, 19e eeuw

Haringvliet 94
Rotterdam
Koopmanshuis, eerste kwart 18e eeuw, met gebosseerde, natuurstenen gevel en kroonlijst. Schuiframen en balconhekjes, 19e eeuw.

Koopmanshuis, met gebosseerde, natuurstenen lijstgevel. In de door een cordonlijst van de bel-etage gescheiden onderpui een rijk gesneden voordeur, Lo ..

Haringvliet 98
Rotterdam
Koopmanshuis, eerste kwart 18e eeuw, met gebosseerde, natuurstenen lijstgevel. In de door een cordonlijst van de bel-etage gescheiden onderp..

Koopmanshuis, met gebosseerde, natuurstenen lijstgevel

Haringvliet 92A
Rotterdam
KOOPMANSHUIS, eerste kwart 18e eeuw, met gebosseerde, natuurstenen lijstgevel. Onder de kroonlijst een meanderfries. Attiekverdieping, waa..

Koopmanshuis, met gepleisterde lijstgevel en consoles onder de kroonlijst

Haringvliet 90
Rotterdam
Koopmanshuis, eerste kwart 18e eeuw met gepleisterde lijstgevel en consoles onder de kroonlijst.

Koopmanshuis, met gebosseerde natuurstenen lijstgevel en vensters met acht- en zesruitsschuiframen in Empire-trant

Haringvliet 88
Rotterdam
Koopmanshuis, eerste kwart 18e eeuw, met gebosseerde natuurstenen lijstgevel en vensters met acht- en zesruitsschuiframen in Empire-trant.

Kaart & Routeplanner


Foto's (6)