Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen. Houten winkelpui uit de bouwtijd in Rotterdam

Woonhuis

Calandstraat 10 A
3016CB Rotterdam
Zuid Holland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw 1850 derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Pand met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen. Houten winkelpui uit de bouwtijd

Pand uit het derde kwart van de 19e eeuw met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen. Houten winkelpui uit de bouwtijd. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 32739
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen. Houten winkelpui uit de bouwtijd in Rotterdam

Pand met drie verdiepingen. Houten kroonlijst, rijk geprofileerd, waaronder in het fries panelen

Calandstraat 4A
Rotterdam
Pand uit het derde kwart van de 19e eeuw met drie verdiepingen. Houten kroonlijst, rijk geprofileerd, waaronder in het fries panelen.

Pand met afgeronde hoek, drie verdiepingen en hoofdgestel met in het fries panelen, waarboven rijk geprofileerde kroonlijst

Calandstraat 2
Rotterdam
Pand uit het derde kwart van de 19e eeuw met afgeronde hoek, drie verdiepingen en hoofdgestel met in het fries panelen, waarboven rijk gepro..

Pand met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen. Winkelpui uit de bouwtijd

Calandstraat 8A
Rotterdam
Pand uit het derde kwart van de 19e eeuw met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen. Winkelpui ..

Pand met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen

Calandstraat 6A
Rotterdam
Pand uit het derde kwart van de 19e eeuw met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen.

Reeks bakstenen pakhuizen op de hoek van de Zeemanstraat achter een doorlopende lijstgevel met hardstenen cordonbanden en getoogde poorten en vensters ..

Calandstraat 14A
Rotterdam
Reeks bakstenen pakhuizen op de hoek van de Zeemanstraat achter een doorlopende lijstgevel met hardstenen cordonbanden en getoogde poorten e..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)