Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen in Rotterdam

Woonhuis

Calandstraat 6 A
3016CB Rotterdam
Zuid Holland

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw 1850 derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Pand met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen

Pand uit het derde kwart van de 19e eeuw met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 32737
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen in Rotterdam

Pand met afgeronde hoek, drie verdiepingen en hoofdgestel met in het fries panelen, waarboven rijk geprofileerde kroonlijst

Calandstraat 2
Rotterdam
Pand uit het derde kwart van de 19e eeuw met afgeronde hoek, drie verdiepingen en hoofdgestel met in het fries panelen, waarboven rijk gepro..

Pand met drie verdiepingen. Houten kroonlijst, rijk geprofileerd, waaronder in het fries panelen

Calandstraat 4A
Rotterdam
Pand uit het derde kwart van de 19e eeuw met drie verdiepingen. Houten kroonlijst, rijk geprofileerd, waaronder in het fries panelen.

Pand met afgeronde hoek, drie verdiepingen en hoofdgestel met in het fries panelen, waarboven rijk geprofileerde kroonlijst. In 1910 van een nieuwe na ..

Veerhaven 12A
Rotterdam
Pand uit het derde kwart van de 19e eeuw met afgeronde hoek, drie verdiepingen en hoofdgestel met in het fries panelen, waarboven rijk gepro..

Pand met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen. Houten winkelpui uit de bouwtijd

Calandstraat 10A
Rotterdam
Pand uit het derde kwart van de 19e eeuw met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen. Houten win..

Pand met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen. Winkelpui uit de bouwtijd

Calandstraat 8A
Rotterdam
Pand uit het derde kwart van de 19e eeuw met drie verdiepingen. Rijk geprofileerde houten kroonlijst waaronder fries met panelen. Winkelpui ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)